تخم مرغ و بيماران قلبي!
خوردن تخم مرغ توسط بيماران در سال‌هاي اخير موضوع مورد مناقشه محققان بوده است تا جايي كه خوردن آن براي بيماران قلبي به‌صورت يك كابوس در آمده است

كلسترول بد و بيماري‌هاي قلبي عروقي شايد طاعون عصر حاضر باشد و كار تا آنجا پيش رفته كه متخصصان قلب و تغذيه اين بمب ويتاميني را از سفره بيماران خود حذف كردند.

اما در سال‌هاي اخير توجه به سمت استفاده از اين ماده غذايي مقوي جلب شده واثرات مثبت آن در سلامت انسان مشخص شده تا جايي كه مصرف يك تخم مرغ امروزه براي كودكان، سالمندان و بيماران قلبي، مفيد، درمان‌كننده و شايد ضروري به‌نظر برسد.يك تحقيق باليني نشان مي‌دهد خوردن روزانه يك تخم‌مرغ به حفظ سلامت چشم‌ها كمك مي‌كند بدون‌آنكه كلسترول خون را بالا ببرد. محققان آنتي‌اكسيدان‌هاي لوتئين و زئاكسانتين را كه جزو خانواده كاروتنوييد هستند (همانند بتا كاروتن در هويج) بررسي كردند.

اين دو آنتي‌اكسيدان تنها كاروتنوييدهايي هستند كه در چشم يافت مي‌شود. بدن به تنهايي قادر به ساخت اين آنتي‌اكسيدان‌ها نيست و نياز خود را از غذاهايي نظير زرده تخم مرغ، ميوه و سبزي‌هاي داراي برگ‌هاي سبز بزرگ تامين مي‌كند.

تحقيقات قبلي نشان داده بود لوتئين موجود در تخم‌مرغ بهتر از ديگر منابع مانند مكمل‌هاي غذايي يا اسفناج جذب بدن مي‌شود. دراين مطالعه دو گروه زن به‌مدت 6 هفته روزانه يك قرص قند يا 6 عددتخم‌مرغ در هفته مصرف كردند. سطح زئاكسانتين در زنان يك گروه و سطح لوتئين در برخي زنان افزايش قابل توجهي يافت.
1387/10/28
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal