تولید 95 هزار تن انواع آبزیان در مازندران
مدیر کل شیلات مازندران، از تولید 95 هزار تن انواع آبزیان در مازندران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حسینعلی رستمی در دوره آموزشی ترویجی مصرف آبزیان با اشاره به این که ماهی سرشار از انواع ویتامین، پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا سه است، گفت: با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان، دوره‌های آموزشی ترویجی ماهی و تغذیه سالم در مدارس استان برگزار شد.
وی هدف برگزاری این کلاس را افزایش مصرف سرانه ماهی در خانوار عنوان و اظهار کرد: دوره‌های آموزشی متنوع با مشارکت آموزش و پرورش با حضور یک‌هزار و 400 نفر از دانش‌آموزان مقطع دبیرستان‌ شهرستان‌های تنکابن، نوشهر، آمل، بابلسر، بابل، قائم‌شهر، جویبار، ساری و بهشهر برگزار شد.
رستمی با تاکید بر مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و مصرف حداقل دو بار در هفته، خاطرنشان کرد: ترویج و تبلیغ فرهنگ مصرف آبزیان با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه و نقش مصرف آبزیان در کاهش بیماری‌ها بسیار مهم و مؤثر است.
وی تصریح کرد: اهداف مهم آموزش مصرف آبزیان، آشنایی با نحوه خرید و تشخیص ماهی خوب و سالم در بازار، نحوه پخت و زمان مصرف ماهی و اهمیت حفظ محیط‌ زیست در تولید ماهی است.
مدیر کل شیلات مازندران با بیان این که مازندران دارای 3 هزار و 500 مرکز آبزی‌پروری و تشکل‌های صیادی است، گفت: سال گذشته بیش از 95 هزار تن انواع آبزیان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی گفت: حفظ سلامتی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش‌ دهندگان ماهی استان به طور جدی پیگیری و تداوم دارد.



1394/12/16
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal