آيا مي دانيد چرا روي گوشت پخته سماق مي ريزيم؟

خوردن گوشت پخته باعت توليد آنزيم‌هايي در بدن مي‌شود كه مضر است. سيب و سماق مي‌تواند اثر اين آنزيم را خنثي كند. او مي‌گويد «براي همين است كه با كباب سماق مي‌خوريم. البته به لحاظ علمي اطلاع نداشتيم اما به تجربه از مادربزرگ‌ها اين موضوع را ياد گرفته‌ايم

دكتر فيروز درودي، استاد بخش سم‌شناسي دانشكده علوم پزشكي «لايدن» در هلند، درباره تأثيرات مواد غذايي بر هم و خنثي كردن اثرات منفي برخي مواد غذايي تحقيقاتي انجام داده است. به گزارش راديو زمانه يافته‌هاي او درباره تأثير "سماق" به نتيجه رسيده و در حال حاضر مشغول ثبت تأثيرات كشف شده "سماق" در هلند است.

به گفته دكتر درودي، مشخص شده كه 50 درصد سرطان‌ها به خاطر شيوه تغذيه ما به وجود مي‌آيد.

او و همكارانش در دانشگاه لايدن، روشي را پيدا كرده‌اند كه نشان مي‌دهد چه‌طور مي‌توان اثر منفي مواد غذايي را از بين برد.

مثلا، خوردن گوشت پخته باعت توليد آنزيم‌هايي در بدن مي‌شود كه مضر است. سيب و سماق مي‌تواند اثر اين آنزيم را خنثي كند.
 
او مي‌گويد «براي همين است كه با كباب سماق مي‌خوريم. البته به لحاظ علمي اطلاع نداشتيم اما به تجربه از مادربزرگ‌ها اين موضوع را ياد گرفته‌ايم

او اثر مثبت 25 ماده شيمايي ديگر را نيز كشف كرده است كه مي‌تواند اثر منفي مواد غذايي ديگر را خنثي كند

1386/03/22
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal