لزوم استاندارد سازي توليد محصولات ارگانيك

مشاور عالي وزير جهاد كشاورزي گفت: براي تقويت بنيان محصولات ارگانيك بايد استانداردهاي لازم را رعايت كنيم.

به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر سيد محمد حسين شريعتمدار در مراسم افتتاحيه ششمين جشنواره محصولات كشاورزي ارگانيك و طبيعي افزود: پس از اينكه جهان مطمئن شد در توليد محصولات كشاورزي راه مطمئني را در پيش گرفته است به اين فكر افتاد كه استفاد از سموم و كود شيميايي را در توليد محصولات كشاورزي كم كند.

وي ادامه داد: توليد محصولات ارگانيك به معناي كاهش توليد نيست، بلكه به معناي استفاده از روش‌هاي توليد بدون مواد شيميايي و سموم و يا حداقل استفاده از اين مواد شيميايي است.

شريعتمدار افزود: اكنون روش‌هاي علمي‌ را در توليد محصولات در پيش داريم كه از طريق آنها مي توان استفاده از مواد شيميايي و سموم را كاهش داد.

مشاور عالي وزير جهاد كشاورزي همچنين گفت: اكنون موسسه ژنتيك طرح غني سازي محصولات كشاورزي را حل كرده است و برنج هايي با «ويتامين آ» توليد مي شود؛ بنابراين براي تقويت بنيان محصولات ارگانيك بايد استانداردهاي لازم را رعايت كنيم و از ابتدا رعايت استانداردها را سخت بگيريم.

1392/06/17
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal