بستني خربزه سال آينده به بازار مي‌آيد
 

 

رئيس موسسه تحقيقات فني مهندسي كشاورزي با اعلام اين مطلب در گفت و گو با خبرنگار ايانا تاكيد كرد: توليد خربزه در منطقه تربت حيدريه (جام) استان خراسان جنوبي به قدري زياد است كه برخي از كشاورزان به دليل داشتن مشكل انبارداري، از برداشت خودداري مي‌كنند.

 

دكتر ارژنگ جوادي افزود: كيفيت محصول توليد شده در اين منطقه به گونه‌اي است كه قابل رقابت با بسياري از ارقام پرمحصول خربزه است و عدم برداشت آن باعث ضرر براي كشاورزان خواهد شد.

وي در ادامه گفت: موسسه فني مهندسي دانش فني توليد محصولات جانبي خربزه را در اختيار بخش خصوصي قرار داده و مراحل مقدماتي احداث كارخانه در اين منطقه فراهم شده است.

رئيس موسسه تحقيقات فني مهندسي كشاورزي از توليد فرآورده‌هايي چون مارمالاد، مربا،‌ بستني و فرآوري پوست خربزه تا بهار سال آينده خبر داد و افزود: كارخانه اين فرآورده‌ها احداث و‌ ماشين‌آلات آن خريداري شده است كه از سال آينده به صورت رسمي كار خود را آغاز مي‌كند.

جوادي در پايان گفت: توليد اين فرآورده‌ها تحول بزرگي در منطقه از نظر اشتغالزايي ايجاد خواهد كرد./



اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
www.pr.maj.ir

1386/10/23
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal