گندم ميكرونيزه چيست؟
فرايند ميكرونيزه كردن شامل مراحلي است كه روي دانه غله توسط تابش اشعه مادون قرمز اعمال مي شود. ورود اشعه مادون قرمز به دانه موجب حركت مولكول هاي مواد با بسامد 000/60 تا 000/150 مگا ميكسل در ثانيه مي شود. اين عمل موجب بالارفتن سريع دماي داخل دانه و افزايش فشار بخار آب و ايجاد دانه هاي نرم متورم و شكننده مي شود. ورقه كردن دانه ها نشاسته را ژلاتينه مي كنند و قابليت هضم و ارزش غذايي آن را به طور قابل ملاحظه اي افزايش مي دهد. عمل ميكرونيزه كردن به طور فاحشي بار ميكروبي دانه را كاهش مي دهد. به طور مثال در جدول زير تعداد باكتري و كيك ها در يك نمونه گندم قبل و بعد از ميكرونيزه شدن نشان داده شده است:

نمونه تعداد در هر گرم  
  باكتري كپك
گندم معمولي 540000 1200
گندم ميكرونيزه كمتر از 100 كمتر از 10
1387/03/12
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal