اجراي طرح توليد مايه پنير با استفاده از عصاره گياهي

رئيس مؤسسه تحقيقات علوم دامي كشور گفت: اجراي طرح توليد مايه پنير با استفاده از عصاره گياهي به منظور تأمين بخشي از نياز داخل، كاهش واردات و جلوگيري از خروج ارز از كشور در دستوركار مؤسسه تحقيقات علوم دامي كشور قرار گرفته است.محمدعلي عباسي، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: هم اكنون مايه پنير موردنياز كشور از طريق واردات تأمين مي شود، به همين منظور مؤسسه تحقيقات علوم دامي كشور با اجراي طرح هاي تحقيقاتي در صدد است تا حداقل نيمي از مايه پنير مورد نياز كشور با استفاده از عصاره گياهي از منابع داخلي تأمين شود.وي با اشاره به اينكه كاهش واردات و جلوگيري از خروج ارز از مهمترين نتايج اقتصادي اجراي اين طرح است، تصريح كرد: اين مايه پنير از عصاره سه گونه گياهي از خانواده (cynara) كه داراي بافت، رنگ و عطر و طعم مشابه مايه پنير وارداتي است، استخراج مي شود.عباسي يادآور شد: تأمين حداقل نيمي از مايه پنير موردنياز كشور با استفاده از عصاره گياهي سالانه بيش از 80 هزار ميليون ريال صرفه جويي ارزي را به دنبال دارد./

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

1388/11/04
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal