تركيب انجير و زيتون يك معجون اعجاب انگيز!

    
روغن موجود در زيتون حاوي اسيد لينولوئيك بوده،در نتيجه از بروز سكته‌ها و شكنندگي عروق جلوگيري مي‌كند.

انجير را با زيتون بخوريد!
انجير از ميوه‌هايي با قند بالاست كه مانع از افت قند شده همچنين دانه‌هاي اين ميوه مانع از بروز يبوست مي‌شود.اين ميوه حاوي مقادير بالايي از آهن بوده لذا بهتر است همراه با زيتون مصرف شود.
دكتر اعظم معتمدنيا استاد دانشگاه و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان مطلب فوق افزود:انجير حاوي مقادير زيادي آهن است كه به هنگام جذب در روده به علت تركيب آهن با اكــسيژن موجود در خون احتمال اسيد شدن آهن و بروز شكنندگي عروق و آسيب رساندن به جدار روده را به وجود مي آورد.
وي با اشاره به اينكه اسيد لينولئيك مانع از اين فعل و انفعالات در روده مي‌شود،افزود:روغن موجود در زيتون حاوي اين نوع اسيد چرب بوده در نتيجه از بروز سكته‌ها و شكنندگي عروق جلوگيري مي‌كند
1389/07/25
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal