تولید ۲۷۰۰ تن قارچ خوراکی در استان همدان

مدیر امور باغبانی همدان، از تولید 2 هزار و 700 تن قارچ خوراکی در 190 واحد صنعتی و خانگی تولید قارچ استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، حجت‌ا... شهبازی اظهار داشت: در حال حاضر 10 واحد صنعتی تولید قارچ دکمه‌ای و 180 واحد خانگی فعال در استان هستند که بیش از دو هزار و 700 تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌کنند.
وی با بیان این که از این میزان، یکهزار و 230 تن در واحدهای صنعتی و 489 تن در واحدهای مشاغل خانگی تولید می‌شود، افزود: سال گذشته استان همدان رتبه هشتم تولید قارچ دکمه‌ای را در کشور دارا بوده و امید است امسال با تولید بیشتر رتبه همدان نیز ارتقا یابد.
مدیر امور باغبانی همدان، با اشاره به جایگاه این محصول کشاورزی در سبد خانوار اظهار داشت: در بین محصولات باغی و زراعی، کشت و پرورش محصولات زودبازده از جمله قارچ خوراکی بنا به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست‌محیطی، تغذیه‌ای و دارویی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی با بیان این که همدان منطقه‌ای بسیار مساعد برای پرورش و تولید قارچ خوراکی در کشور است، تصریح کرد: دولت و جهادکشاورزی از فارغ‌التحصیلان و متقاضیان ایجاد مزارع پرورش قارچ خوراکی حمایت‌هایی از طریق پرداخت تسهیلات بانکی دارد.
شهبازی اظهار داشت: در حال حاضر سهم آورده دانش‌آموختگان رشته کشاورزی برای ایجاد مزرعه 10 درصد و افراد عادی 20 درصد است و مابقی هزینه راه‌اندازی واحدهای تولیدی قارچ خوراکی نیز به صورت تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود.
وی با بیان این که همدان می‌تواند به یکی از قطب‌های تولید قارچ خوراکی در کشور تبدیل شود، عنوان کرد: در حال حاضر قیمت قارچ در بازار از وضعیت مناسبی برخوردار است که با گسترش واحدهای تولید قارچ باید زمینه را برای کشف بازارهای جدید نیز فراهم کنیم.
مدیر امور باغبانی همدان تصریح کرد: باید تلاش لازم صورت گیرد تا صنایع فرآوری مربوط به این محصول در استان همدان مستقر شده و بتوانیم با تبدیل آن، ارزش افزوده بیشتری برای استان همدان ایجاد کنیم.




1394/12/05
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal