گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر !

گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر

در صورتي كه مي خواهيد خداي ناكرده دچار بيماري هاي سرطان سينه، پروستات، بيماري MS ، آرتروز، افسردگي و اعصاب نشويد و اسيد اوريك، اوره و چربي خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جايگزين تمامي گوشت هاي مصرفي خانواده بنماييد.

1. طبق آزمايشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر ميگو مي باشد كه يك غذاي دريايي است همچنين بهتر است كه بدانيد 80% عامل تشكيل كلسيم در استخوان هاي بدن فسفر مي باشد و ميزان فسفر در بوقلمون 238mg/100g مي باشد.

2. پروتئين موجود در بوقلمون 81/28 بيشتر از هر گوشتي است؟

3. آيا مي دانستيد بوقلمون فاقد اوره و اسيد اوريك نسبت به گوشت هاي ديگر است كه طبق تحقيقات انجام شده اسيد اوريك يكي از عوامل سكته مغزي مي باشد؟

4. آيا مي دانستيد گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربي ميان بافتي حجم گوشت در هنگام پخت بعكس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و ... كم نمي شودو در نهايت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست مي آيد؟

5. آيا مي دانستيد بوقلمون داراي انواع ويتامين B از جمله B1/B3/B6/B12 به ميزان 7.7mg/100gr است و براي جلوگيري از افسردگي و بيماري MS و از بين بردن كم خوني مؤثر است.

6. آيا مي دانستيد در بوقلمون مقدار زيادي امگا 3 وجود دارد كه باعث باز شدن مجاري عروق بدن و پائين آورنده كلسترول مي شود و از مزمن شدن بيماري ها جلوگيري مي كند.

7. آيا مي دانستيد اسيدهاي آمينه اي به نام تريپتوفان 35mg/100g مي باشد كه در بدن تبديل به پروتئين مي شود كه عامل شادابي است. اسيدهاي آمينه در مرمت سلول هاي ماهيچه اي و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحي نقش بسيار بسزايي دارد و براي ورزشكاران بسيار مفيد مي باشد.

8. در بوقلمون كلسيم 98mg/100g و براي كليه افراد بخصوص خانم ها بسيار مفيد است و همچنين كلسيم باعث كاهش كلسترول و فشار خون مي شود؟

9. آيا مي دانستيد كه چربي و كلسترول موجود در بوقلمون كمترين چربي و كلسترول نسبت به گوشت گوساله/ گوسفند مرغ و ساير گوشت هاست يعني  تا  ديگر گوشت هاست.

10. آيا مي دانستيد پتاسيم موجود در بوقلمون 935mg/100g بيشترين پتاسيم در تمام گوشتهاست؟
پتاسيم ضد سرطان است و براي جلوگيري از سرطان سينه در خانم ها بسيار مؤثر بوده همچنين در ساختمان قلب و ماهيچه ها و خون نقش مهمي دارد، وجود آن عامل مهمي براي بسته نشدن سرخرگها و مشكلات وريدي است همچنين پتاسيم در كاهش كلسترول نقش مهمي دارد.
پادرد عمدتاً نتيجه كمبود پتاسيم و منيزم بدن، اسپاسم ماهيچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشكلات وريدي تأثير سوء ديابت روي عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگي و ... تورم مفاصل است.

استفاده از گوشت بوقلمون در خانواده به معني بالا رفتن فرهنگ مصرف خانواده مي باشد.

11. آيا مي دانستيد 45mg/100g سلنيوم در بوقلمون چه اهميتي دارد؟
سلنيوم همراه با كلسيم، پتاسيم و ويتامين B6-C-D
و روي كه همگي در گوشت بوقلمون است ضد كليه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سينه مي باشد. سلنيوم تنظيم متابوليسم را به عهده دارد و براي از بين بردن سلول هاي غير نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگي ميل شود خاصيت ضد سرطاني آن افزايش پيدا مي كند.

12. آيا مي دانستيد ميزان سديم 33mg/100g در گوشت بوقلمون مي باشد از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي كند و باعث تنظيم فشار خون مي شود و همچنين سديم عامل جذب كلسيم و فسفر در بدن مي باشد؟

13. آيا مي دانستيد روي در بوقلمون 63mg/100g بوده و روي باعث رشد خردسالان مي شود ضد سرماخوردگي است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن كمك مي كند و همچنين روي باعث تنظيم سن بلوغ در افراد مي شود.

14. و بالاخره آيا مي دانستيد بوقلمون داراي ماده اي به نام COQ 10 (اكسير جواني) مي باشد كه براي جلوگيري از پيري زودرس مفيد است.

پس بي جهت نيست طبق تحقيقات دانشگاه كاليفرنيا در روزنامه خبر مورخه 28/2/87 گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر حتي بهتر از ماهي معرفي شده است.

1389/07/24
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal