وزارت جهاد کشاورزی
160هزار تن گـوجـه‌فـرنـگـي تـولـيـد شده است
1387/02/08

 

مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي استان هرمزگان گفت: تاكنون 160 هزار تن محصول گوجه‌فرنگي در هرمزگان توليد شده است و برداشت آن نيز از مزارع استان همچنان ادامه دارد.

كوروش صادقي گفت بيش از 12 هزار و 200 هزار هكتار از اراضي زراعي استان به كشت گوجه‌فرنگي اختصاص دارد كه برداشت آن از اواخر آذر سال گذشته آغاز شده و در برخي از نقاط استان از جمله شهرستان‌هاي بندرخمير، ميناب و پارسيان همچنان ادامه دارد و پيش‌بيني مي‌شود تا پايان فصل برداشت 12 هزار تن محصول ديگر توليد شود.

وي افزود: پيش‌بيني شده در سال زراعي جاري 160 هزار تن محصول گوجه‌فرنگي از مزارع استان برداشت شود كه كاهش 40 درصدي برداشت آن نسبت به سال‌هاي گذشته به دليل شرايط ناشي از خشكسالي و سرمازدگي مزارع بوده است.

صادقي همچنين با اشاره به توليد محصولات صيفي خارج از فصل به عنوان يك قابليت مهم در استان هرمزگان، خاطرنشان كرد: محصول گوجه‌فرنگي شهرستان پارسيان و منطقه كهورستان از توابع بندرخمير نيز از مرغوبيت و بازارپسندي مطلوبي برخوردار است.

در اين رابطه محمد رنجبري كارشناس مركز ترويج و خدمات جهادكشاورزي كهورستان نيز با بيان اينكه يك هزار و 500 هكتار از اراضي اين منطقه به كشت گوجه‌فرنگي اختصاص دارد، افزود: عملكرد اين محصول به‌طور متوسط 30 تا 35 تن در هكتار است كه اميد است تا پايان فصل برداشت حدود سه هزار تن ديگر از اين محصول برداشت شود.



اداره كل روابط عمومي وزارت جهادكشاورزي
pr@maj.ir
pr@agri-jahad.org
/www.pr.maj.ir

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط
tempShow
Powered by DorsaPortal