وزارت جهاد کشاورزی
34 استاندارد ملي براي چاي تدوين شد
1388/05/21

رييس مركز تحقيقات چاي كشور گفت: استاندارد كردن چاي براي حفظ حقوق مصرف‌كننده و بقاي توليدكننده لازم و ضروري است.

مهندس مهران غلامي ـ رييس مركز تحقيقات چاي كشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: استاندارد كردن مواد غذايي به ويژه چاي به عنوان يك نوشيدني پرطرفدار و رايج در ميان مردم، ضمن حفظ سلامت و منافع مصرف‌كننده براي بقا و منافع توليدكننده لازم و ضروري است.

وي با بيان اينكه با استاندارد كردن از نظر بهداشت دائمي محصول، موجب حفظ سلامت مصرف‌كننده مي‌شويم و با جلوگيري از عوارض ناشي از توليد كالاي غيراستاندارد، با كاهش هزينه موجب افزايش جلب مشتري و درآمد بيشتر براي توليدكنندگان خواهيم شد، افزود: ارتقاي سطح تكنولوژي و دانش فني در توليد چاي از ديگر دستاوردهاي استاندارد كردن چاي خواهد بود.

غلامي خاطرنشان كرد: همكاري مستمر مركز تحقيقات چاي كشور با سازمان استاندارد در تحقيقات صنعتي ايران، براساس اصول علمي، پژوهشي و فني در كليه مراحل تدوين استانداردهاي ملي مربوط به چاي اعم از شركت در جلسات كميته‌هاي فني كميسيون نهايي و كميته ملي منجر به تدوين 34 استاندارد ملي با موضوع چاي شده است.

اداره كل روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي
pr@agri-jahad.ir
Pr@maj.ir

تعداد مشاهده خبر150 بار
تصاویر مرتبط
tempShow
Powered by DorsaPortal