• 1405/06/03 - 12:24
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌های بزرگ طیور در مهاباد با سرمایه‌گذاری ۲۲۰۰ میلیارد تومانی

همزمان با نخستین روز از گرامیداشت هفته دولت، با حضور استاندارآذربایجان‌غربی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، دو طرح بزرگ بخش خصوصی در حوزه طیور کلنگ‌زنی و طرح توسعه مرغداری گوشتی نیز در مهاباد افتتاح شد.

fcc379ab-6f3b-4082-ac8e-fd65ab53d8c4

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، در جریان این آیین، عملیات اجرایی مجتمع فرآوری و صنایع تبدیلی گوشت مرغ و گوشت قرمز در محل کشت و صنعت مهاباد (مجتمع کیوان‌مرغ) آغاز شد.

 

این طرح با سرمایه‌گذاری یک هزار میلیارد تومانی و پیش‌بینی اشتغال‌زایی برای ۵۰۰ نفر، از جمله طرح‌های مهم در تکمیل زنجیره تولید و توسعه صنایع تبدیلی در شمال‌غرب کشور به شمار می‌رود. 

 

همچنین در ادامه این برنامه، عملیات اجرایی واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۲۵۰ هزار قطعه و با اعتبار ۵۵۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۱۵۰ نفر کلنگ‌زنی شد. 

 

در بخش افتتاح طرح‌ها نیز، واحد پرورش مرغداری کیوان مرغ نیز از ۶۰ هزار به ۱۲۰ هزار قطعه و یک واحد دیگر از ۴۰ هزار به ۷۰ هزار قطعه توسعه یافت و به بهره‌برداری رسید. لازم به ذکر است که شهرستان مهاباد پیش از این ۷۶ واحد مرغداری با ظرفیت ۲ میلیون و ۸۰۵ هزار و ۲۵۰ قطعه داشت که با افتتاح یک واحد و توسعه دو واحد دیگر، تعداد واحدهای مرغداری شهرستان به ۷۷ واحد و ظرفیت آن به ۲ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۲۵۰ قطعه افزایش یافت.

این طرح‌ها در راستای افزایش تولید، تقویت زنجیره ارزش، ایجاد اشتغال و تأمین پایدار پروتئین در استان آذربایجان‌غربی اجرا شده است. 

  • گروه خبری : اخبار هفته دولت,استان آذربایجان غربی
  • کد خبر : 286306
کلمات کلیدی
فاطمه جوانمرد آذربایجان غربی
خبرنگار

فاطمه جوانمرد آذربایجان غربی

تصاویر

4c19b926-2edd-4927-bc55-06ad64507e1f 9601a156-66eb-4d26-b064-4271a87a39c1