• 1405/04/30 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۴۷ درصد اعتبارات پژوهشی خراسان شمالی به امنیت غذایی اختصاص یافت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: امنیت غذایی، سلامت خانواده و جامعه، کشاورزی و سرمایه اجتماعی به عنوان مهم‌ترین اولویت‌های پژوهشی استان، ۴۷ درصد اعتبارات پژوهشی را در سال‌های اخیر به خود اختصاص داده‌اند.

172991299

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، حسن نادری اظهار کرد: بررسی روند اجرای طرح‌های پژوهشی خراسان شمالی نشان می‌دهد بیشترین تمرکز پژوهش‌ها بر مسائل معیشتی، سلامت، امنیت غذایی و پایداری اجتماعی بوده و این موضوع‌ها متناسب با نیازها و چالش‌های واقعی استان انتخاب شده‌اند.

 

وی افزود: امنیت غذایی در میان ابرچالش‌های خراسان شمالی رتبه نخست را دارد و پس از آن موضوعاتی همچون سلامت خانواده و جامعه، مدیریت و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی، آب و منابع طبیعی و تاب‌آوری اقتصادی در اولویت پژوهشگران قرار گرفته است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: ترکیب حوزه‌های اجتماعی، کشاورزی و حکمرانی در طرح‌های پژوهشی نشان می‌دهد رویکرد پژوهش‌های استان کاملا مسئله‌محور و در راستای پاسخگویی به نیازهای توسعه‌ای است.

 

نادری گفت: امنیت غذایی، سلامت، کشاورزی و سرمایه اجتماعی حدود ۴۷ درصد اعتبارات پژوهشی استان را به خود اختصاص داده‌اند و مدیریت آسیب‌های اجتماعی، کاهش وابستگی تولیدات کشاورزی به شرایط اقلیمی، بهبود فضای کسب‌وکار و تقویت تاب‌آوری اقتصادی از دیگر محورهای مورد توجه پژوهشگران بوده است.

 

وی با اشاره به روند اجرای طرح‌های پژوهشی در استان اظهار کرد: در ۱۰ سال گذشته ۱۰۹ طرح پژوهشی با مجموع اعتبار ۲۵۴ میلیارد ریال در خراسان شمالی اجرا شده است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی افزود: بیشترین تعداد طرح‌های پژوهشی در سال ۱۳۹۶ با ثبت ۳۱ طرح به اجرا درآمد که نشان‌دهنده تمرکز استان بر استفاده از ظرفیت پژوهش برای حل مسائل و چالش‌های توسعه‌ای است.

 

نادری خاطرنشان کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقای بهره‌وری منابع، تقویت تولیدات کشاورزی و افزایش تاب‌آوری اقتصادی از جمله موضوعاتی است که در سال‌های اخیر در برنامه‌های پژوهشی استان دنبال شده است.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 279338
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی