• 1404/08/11 - 13:12
  • - تعداد بازدید: 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش‌بینی برداشت ۶۰ هزار تن پسته در استان سمنان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از پیش‌بینی برداشت ۶۰ هزار تن پسته تر در این استان طی سال جاری خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان، محمدرضا قاسمی در حاشیه دوازدهمین جشنواره ملی پسته در دامغان با اعلام این مطلب اظهار داشت: استان سمنان حدود ۳۰ هزار هکتار باغ پسته دارد که ۲۵ هزار هکتار آن بارور و ۵۰۰۰ هکتار دیگر در مرحله پیش از باروری است.

وی با اشاره به اینکه این سطح زیر کشت، ۴۱ درصد از کل باغات استان را تشکیل می‌دهد، افزود: از مجموع ۶۵۰ هزار هکتار باغ پسته کشور، سهم استان سمنان بیش از ۳۰ هزار هکتار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، پسته را مهمترین محصول باغبانی این استان خواند و تصریح کرد: از ۳۰ هزار هکتار باغ پسته استان، ۱۹ هزار هکتار معادل بیش از ۶۰ درصد در شهرستان دامغان قرار دارد.

قاسمی هدف از برگزاری این جشنواره را شکرگزاری برای نعمات الهی، تبادل دانش، افزایش آگاهی تولیدکنندگان و ارتقای سطح علمی و تجربی بهره‌برداران با تمرکز بر موضوعاتی چون تامین آب، اصلاح روش‌های آبیاری، تغذیه و ایجاد زنجیره تولید عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد زنجیره تولید و فراوری محصول، به ارزش افزوده بیشتر و ارزآوری برای کشور کمک می‌کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان سمنان
  • کد خبر : 225946
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نرگس افضلی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نرگس افضلی