• 1405/01/02 - 19:55
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش مستمر از مزارع غلات خراسان رضوی با ۵۵ تیم تخصصی

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از بازدید تیم های تخصصی جهت رصد و پایش مزارع غلات استان در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ،علی اصغر امانیان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از فعالیت بیش از ۵۵تیم تخصصی جهت رصد و پایش مزارع غلات این استان خبر داد.امانیان ادامه داد:بررسی وضعیت شته ، پایش علفهای هرز ، سن مادری و وضعیت رشدی مزارع از جمله وظایف این تیم های تخصصی است . معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به سطح‌بندی بی‌نظیر مزارع گندم استان اعلام کرد که بیش از ۲۴۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان به زیر کشت محصول گندم اختصاص یافته است

علی‌اصغر امانیان اظهار داشت: از مجموع ۲۴۸ هزار هکتار سطح زیر کشت گندم در خراسان رضوی، ۱۳۶ هزار هکتار به گندم آبی و ۱۱۲ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص یافته است.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب سبزینگی مزارع، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری را بیش از ۶۰۰ هزار تن پیش‌بینی کرد و افزود: این میزان تولید، در صورت تحقق، رکوردی قابل توجه برای استان در سال جاری خواهد بود.

امانیان، تحقق این سطح از کشت و سبزینگی مطلوب را نتیجه همکاری کشاورزان، بهره‌گیری از دانش فنی و همچنین مساعدت‌های صورت گرفته در بخش کشاورزی دانست و بر نقش این دستاورد در تقویت امنیت غذایی کشور تأکید کرد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 251371
کلمات کلیدی
قناد خراسان رضوی
خبرنگار

قناد خراسان رضوی

تصاویر