• 1405/04/09 - 10:31
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فروش پیله مرغوب در خراسان‌شمالی بیش از ۲ برابر نرخ تضمینی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: ایجاد فضای رقابتی در بازار خرید پیله‌تر باعث شد قیمت فروش پیله مرغوب در استان به بیش از ۲ برابر نرخ تضمینی برسد.

Screenshot 2026-06-30 075334

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، مهدی شکاری اظهار کرد: ۱۴ نوغاندار استان برای دریافت ۲۸ میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که به هر یک از بهره‌برداران برای خرید تجهیزات و بهسازی جایگاه‌های پرورش کرم ابریشم (تلنبار)، ۲ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود چهار درصد پرداخت می‌شود.

 

وی با اشاره به تأمین تخم نوغان مورد نیاز بهره‌برداران افزود: بخشی از تخم نوغان از تولید داخلی و بخشی نیز از طریق واردات از کشور چین تأمین می‌شود، اما امسال به دلیل شرایط ناشی از جنگ و لغو پروازهای خارجی، واردات این محصول با تأخیر انجام شد.

 

توزیع تخم نوغان و افزایش تولید پیله تر

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی ادامه داد: در سال جاری هفت هزار و ۱۹۴ جعبه تخم نوغان میان بهره‌برداران استان توزیع شد که حاصل آن تولید حدود ۳۰۰ تن پیله‌تر در استان بوده است.

 

شکاری با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت دوم کرم ابریشم گفت: در صورت مساعد بودن شرایط، پرورش پاییزه کرم ابریشم از اواخر مردادماه و اوایل شهریورماه اجرا خواهد شد.

 

وی همچنین از حمایت دولت در تأمین نهال توت خبر داد و اظهار کرد: نهال توت مورد نیاز نوغانداران به صورت یارانه‌ای و با قیمت هر اصله ۴۵ هزار ریال توزیع شده است، در حالی که قیمت این محصول در بازار آزاد به بیش از ۳۰۰ هزار ریال می‌رسد.

 

لزوم توسعه صنایع تبدیلی در زنجیره ابریشم

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از خام‌فروشی افزود: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در زنجیره تولید ابریشم نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده و درآمد نوغانداران دارد.

 

وی تصریح کرد: این سازمان آمادگی کامل برای حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل صدور مجوزها در حوزه صنایع فرآوری ابریشم را دارد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 275517
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی