رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان:
ضرورت توسعه سیلوهای ذخیرهسازی گندم در خوزستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، گفت: توسعه سیلوهای ذخیرهسازی گندم در استان برای تحقق امنیت غذایی کشور ضروری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، جواد سلطانی کاظمی در مراسم افتتاح سیلوی ۲۰ هزار تنی عابد رویشد شهرستان شوش به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: با وجود محدودیتها، خوزستان همچنان رتبه نخست تولید محصولاتی نظیر گندم، چغندر قند، ذرت، کلزا و شکر را در کشور داراست.
وی ادامه داد: کشاورزی همواره آمیخته با طبیعت است و امسال با تنشهای متعددی روبهرو شدیم. خشکسالی بیسابقه در ۶۰ سال اخیر و کاهش آورد سدها از جمله چالشهای جدی بود، اما با وجود این مشکلات، تولید کشاورزی خوزستان نسبت به متوسط کشوری رشد داشته است.
سلطانی کاظمی به اهمیت توسعه زیرساختهای ذخیرهسازی گندم پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت سیلوهای ملکی، دولتی و کارخانجات آرد تاکنون به کمک بخش کشاورزی آمدهاند، اما کافی نیست. ضروری است با برنامهریزی و احداث سیلوهای جدید، ظرفیت ذخیرهسازی گندم استان را به یکمیلیون و ۸۰۰ هزار تن افزایش دهیم تا امنیت ذخیرهسازی این محصول راهبردی و تضمین امنیت غذایی کشور پایدار بماند.