• 1405/05/28 - 17:50
  • - تعداد بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

امنیت غذایی بدون پیوست فرهنگی پایدار نمی‌ماند

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی همدان، فرهنگ‌سازی را مکمل تأمین امنیت غذایی دانست و بر نظارت شرعی بر زنجیره تولید تا عرضه محصولات تأکید کرد.

رضایی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان،حجت‌الاسلام رضایی دولت با اشاره به اهمیت امنیت غذایی اظهار کرد: تأمین غذای سالم و حلال تنها یک موضوع اقتصادی و تولیدی نیست، بلکه ابعاد فرهنگی و اعتقادی نیز دارد و برای تحقق پایدار امنیت غذایی باید پیوست فرهنگی آن مورد توجه قرار گیرد.

 

 وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی تنها وزارتخانه‌ای است که مقام معظم رهبری در آن نماینده دارند، افزود: این موضوع نشان‌دهنده اهمیت امنیت غذایی و به‌ویژه نظارت بر غذای حلال مردم است.

 

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: در کشتارگاه‌های استان نظارت شرعی انجام می‌شود و حتی فرآورده‌های گوشتی و گوشت وارداتی نیز از نظر رعایت ضوابط شرعی مورد نظارت قرار می‌گیرند.

 

وی تصریح کرد: اعطای نشان حلال به واحدهای تولیدی و کشتارگاه‌ها نیز فرآیندی مشخص دارد و واحدها پس از طی مراحل و رعایت ضوابط لازم، این نشان را دریافت می‌کنند.

 

رضایی‌دولت، فرهنگ عمومی را یکی از الزامات حفاظت از منابع و اراضی کشاورزی دانست و گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند با تمام موارد تغییر کاربری غیرمجاز مقابله کند و در این زمینه نیازمند همراهی مردم و شکل‌گیری فرهنگ عمومی هستیم.

 

وی افزود: فرهنگ‌سازی درباره حفظ اراضی کشاورزی، کاشت درخت، غذای حلال و پرداخت زکات از جمله محورهایی است که حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی دنبال می‌کند.

 

 مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به جایگاه زکات در فرهنگ اسلامی اظهار کرد: ترویج پرداخت زکات، به‌ویژه در میان جامعه کشاورزی، از دیگر برنامه‌های فرهنگی این حوزه است و باید این فریضه بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

 

وی همچنین ترویج روحیه جهادی میان کارکنان سازمان جهاد کشاورزی را از دیگر اولویت‌ها عنوان کرد و گفت: کارکنان این سازمان با وجود محدودیت نیروی انسانی و پست‌های خالی، با روحیه جهادی مسئولیت‌های گسترده‌ای را دنبال می‌کنند.

 

 رضایی‌دولت همچنین به اقدامات این سازمان در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان در ایام اربعین علاوه بر پشتیبانی از مواکب، یک موکب مستقل در کربلای معلی برپا کرد.

 

وی افزود: با توجه به قرار گرفتن همدان در مسیر تردد زائران، یک موکب نیز در مسیر زائران فعال بود و خدمات پشتیبانی و خدمات‌رسانی به مواکب استان انجام شد.

 

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان دولت ادامه داد: موکب سازمان جهاد کشاورزی در مشهد مقدس نیز همزمان با ایام اربعین فعال بود و به زائران خدمات ارائه کرد.

 

وی در پایان با اشاره به نقش رسانه‌ها در تقویت امید اجتماعی گفت: خبرنگاران می‌توانند با روایت دقیق دستاوردهای کشور و بخش کشاورزی، در خنثی‌سازی فضاسازی دشمن، تقویت اعتماد عمومی و امیدآفرینی در جامعه نقش مؤثری ایفا کنند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان همدان
  • کد خبر : 285048
کلمات کلیدی
محمدرضا شیر علی پور همدان
خبرنگار

محمدرضا شیر علی پور همدان