• 1405/04/13 - 16:14
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

215 تیم نظارت بهداشتی در خراسان رضوی فعال شد

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی از فعال شدن 215 تیم نظارت و بازرسی بهداشتی ذخایر پروتئینی و مراکز عرضه استان در ایام تشییع رهبر شهید امت خبر داد.

جوادی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی از استقرار گسترده اکیپ‌های نظارتی این اداره‌کل در مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید امت خبر داد و گفت: به منظور صیانت از سلامت عمومی، تأمین امنیت غذایی و پیشگیری از هرگونه تخلف احتمالی و نیز مقابله با تهدیدات بیوتروریسم، ۲۱۵ اکیپ نظارتی در سه شیفت کاری در سطح استان فعال شدند.

 

محمود جوادی‌نژاد با بیان اینکه از این تعداد، ۹۱ اکیپ به صورت ثابت و ۱۲۴ اکیپ به صورت سیار در میدان خدمت‌رسانی حضور داشتند، افزود: در این طرح نظارتی، ۷۵ ناظر شرعی، ۲۷۷ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶۵ دامپزشک مشارکت داشتند تا فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی با دقت و سرعت لازم انجام شود.

 

وی اظهار کرد: دامپزشکی خراسان رضوی با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های تخصصی و اجرایی خود، تلاش کرد تا در کنار سایر دستگاه‌های مسئول، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر و ایمن‌تر این مراسم را فراهم کند.

 

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: این اقدام در راستای وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی و با هدف حفظ سلامت مردم، نظارت بر فرآورده‌های خام دامی و پیشگیری از بروز هرگونه مخاطره احتمالی انجام شد.

 

جوادی‌نژاد در پایان تأکید کرد: تلاش بی‌وقفه برای سلامت مردم، از سنت‌های انقلاب اسلامی است و مجموعه دامپزشکی استان با روحیه جهادی، همواره در صحنه‌های خدمت به مردم و نظام حضور فعال خواهد داشت.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 276464
کلمات کلیدی
قناد خراسان رضوی
خبرنگار

قناد خراسان رضوی