• 1405/03/05 - 10:08
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش ۳۱ هزار کشاورز آذربایجان‌غربی در راستای پایداری تولید در دیمزارها

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان‌غربی از آموزش بیش از ۳۱ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی استان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون خبر داد و بر انتقال دانش فنی به مزارع دیم تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، بیتا احمدیان در رویداد آموزشی-ترویجی روز مزرعه در شهرستان ماکو با تأکید بر ضرورت ورود علم و دانش به مزارع اظهار کرد: از ابتدای فصل زراعی تاکنون، ۲ هزار و ۸۰ کلاس آموزشی در سامانه ترویج ثبت شده است که طی آن ۳۱ هزار بهره‌بردار آموزش‌های کاربردی را فراگرفته‌اند. 

 

احمدیان با اشاره به حمایت از کشاورزان در مناطق دیم‌خیز افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود، پیش‌بینی می‌شود تعداد فراگیران این دوره‌ها تا پایان سال زراعی جاری به دو برابر افزایش یابد. 

 

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این برنامه آموزشی، آخرین یافته‌های علمی در خصوص ارقام جدید گندم، زمان مناسب کاشت و مدیریت مزارع در مرحله داشت را برای حاضرین تشریح کرد. 

 

گفتنی است؛ ارائه عملی دستاوردهای پژوهشی، معرفی ارقام مقاوم به خشکی، رعایت تناوب زراعی، شیوه‌های نوین آماده‌سازی زمین و مدیریت بهینه مصرف کود و سم از جمله محورهای اصلی این رویداد بود.  در حاشیه این برنامه، کشاورزان و بهره‌برداران در بازدید میدانی از مزارع الگو، ضمن مشاهده عملکرد ارقام مختلف در شرایط دیم، سؤالات تخصصی خود را با کارشناسان و محققان مطرح کردند. 

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان آذربایجان غربی
  • کد خبر : 267706
کلمات کلیدی
فاطمه جوانمرد آذربایجان غربی
خبرنگار

فاطمه جوانمرد آذربایجان غربی

تصاویر