• 1405/07/11 - 22:20
  • - تعداد بازدید: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقش‌آفرینی برجسته بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های شیلاتی کشور

معاون وزیر و سازمان شیلات ایران با اشاره به پایداری چرخه تولید و صید در شرایط دشوار، از بهره‌برداری از حجم قابل‌توجهی از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

IMG_20260930_112719_310

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، حمزه رستم‌پور در همایش «میراث ایثار و پایداری شیلات ایران»، ضمن تجلیل از ایثارگری صیادان و آبزی‌پروران، بر نقش محوری این قشر در تأمین امنیت غذایی کشور تأکید کرد.

 

وی با اشاره به توانمندی بخش خصوصی در اجرای طرح‌های توسعه‌ای اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته در بخش شیلات، آورده بخش خصوصی است که از ابتدای سال تاکنون، بالغ بر ۲۱ هزار میلیارد تومان از این سرمایه‌گذاری‌ها به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

 

رئیس سازمان شیلات با مرور روند تولید در سال ۱۴۰۴، از رسیدن مجموع تولیدات شیلاتی کشور به یک میلیون و ۵۶۶ هزار تن خبر داد.

 

وی با تأکید بر استمرار فعالیت‌های تولیدی حتی در شرایط جنگی، گفت: مراکز تکثیر میگو در جنوب کشور با وجود تمامی چالش‌ها، فعالیت خود را متوقف نکردند و اکنون محصول حاصل از آن دوران در حال عرضه به بازارهای داخلی و خارجی از جمله روسیه است.

 

رستم‌پور در ادامه با اشاره به آمار صادرات، ارزش صادرات محصولات شیلاتی کشور را در سال گذشته حدود ۸۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: استمرار فعالیت صیادان در شرایط جوی و امنیتی نامساعد، موجب شد در چهار ماه نخست سال جاری، نیاز کارخانه‌های فرآوری به واردات ماهی برطرف گردد.

 

وی همچنین با اشاره به توسعه تولید میگو، اعلام کرد که در حال حاضر حدود ۱۳ هزار هکتار از اراضی و سایت‌های پرورش میگو در مناطق جنوبی کشور (از جمله قشم، سیریک و جاسک) در حال فعالیت هستند که بخشی از تولید سالانه تاکنون به مرحله برداشت رسیده است.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی,اخبار سازمانها و موسسات,سازمان شیلات ایران
  • کد خبر : 294537
روابط عمومی سازمان شیلات  شیلات
خبرنگار

روابط عمومی سازمان شیلات شیلات