• 1405/05/19 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ در استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش حدود ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در واحدهای مرغ گوشتی استان در تیرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

images (8)

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده، تعداد جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان در تیرماه سال جاری به یک میلیون و ۹۷۶ هزار و ۲۳۵ قطعه رسید که در مقایسه با یک میلیون و ۶۷۶ هزار و ۵۹۰ قطعه جوجه‌ریزی در مدت مشابه سال گذشته، افزایش قابل توجهی داشته است.

 

 ابوتراب نکیسا افزود: میزان تولید گوشت مرغ استان نیز در همین بازه زمانی از ۱۰ هزار و ۵۶۰ تن در تیرماه سال گذشته به ۱۲ هزار و ۴۵۰ تن در تیرماه سال جاری افزایش یافته که بیانگر رشد حدود ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ در استان بوشهر است.

 

وی با اشاره به شرایط حاکم بر صنعت طیور کشور بیان کرد: این افزایش تولید در شرایطی محقق شده است که صنعت طیور کشور هم‌زمان با آثار ناشی از جنگ و اجرای سیاست آزادسازی ارز ترجیحی با چالش‌های متعددی مواجه بوده است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با وجود این شرایط، تلاش و همراهی مرغداران، استمرار فعالیت واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مدیریت مناسب فرآیند تولید موجب شده است روند تولید در استان حفظ و حتی با افزایش همراه شود.

 

نکیسا تصریح کرد: افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در استان بوشهر، ضمن تأمین پایدار نیاز بازار، نقش مهمی در تنظیم بازار و تأمین امنیت غذایی استان دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: تداوم این روند، بیانگر ظرفیت مناسب، توانمندی و پایداری صنعت طیور استان بوشهر است و امیدواریم با استمرار حمایت‌ها و همراهی تولیدکنندگان، شاهد حفظ روند رو به رشد تولید و تأمین مطمئن گوشت مرغ مورد نیاز مردم استان باشیم.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان بوشهر
  • کد خبر : 282799
کلمات کلیدی
الهام راسخی  بوشهر
خبرنگار

الهام راسخی بوشهر