• 1405/07/26 - 12:08
  • - تعداد بازدید: 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نماینده فائو در ایران:

حفاظت از نژادهای بومی دام و حمایت از جوامع دامدار ضروری است

نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران، با تأکید بر نقش صنعت دام، طیور و آبزیان در امنیت غذایی، از اجرای دو پروژه همکاری فنی این سازمان در ایران برای حفاظت از نژادهای بومی دام و حمایت از جوامع آسیب‌دیده شیلات خبر داد.

14a0d727-7c85-44c2-9461-28ed63942b59

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، فرخ طایر او، نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران، در مراسم افتتاح بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته در ۲۶ مهرماه ۱۴۰۵، با اشاره به اهمیت همکاری میان بخش دولتی، بخش خصوصی و مراکز علمی و پژوهشی گفت: کشاورزان در سراسر جهان به حمایت نیاز دارند و توسعه بخش کشاورزی بدون همکاری نزدیک میان نهادهای مختلف امکان‌پذیر نیست. چنین رویدادهایی فرصتی برای تبادل تجربه و دستاوردهای علمی و یافتن راهکارهایی برای تسهیل فعالیت تولیدکنندگان فراهم می‌کنند.

 

نماینده فائو با اشاره به حجم تولید محصولات دامی در جهان اظهار کرد: سالانه حدود ۳۷۴ میلیون تن گوشت، ۵۸۵ میلیون تن شیر و ۱۰۰ میلیون تن تخم‌مرغ در جهان تولید می‌شود و روند تقاضا برای این محصولات نیز رو به افزایش است. در چنین شرایطی، افزایش بهره‌وری تولید و تقویت همکاری‌های فنی برای پاسخ‌گویی به نیازهای غذایی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

 

 طایر او حفاظت از نژادهای بومی دام را یکی از محورهای همکاری فائو با ایران دانست و گفت: این سازمان پروژه‌ای با بودجه حدود ۳۰۰ هزار دلار را برای حفاظت از منابع ژنتیکی ارزشمند دام‌های بومی دنبال می‌کند؛ منابعی که در طول سالیان متمادی با شرایط اقلیمی ایران سازگار شده‌اند، اما برخی از آنها در معرض خطر از دست رفتن قرار دارند. به گفته او، همکاری با متخصصان ایرانی، دانشمندان و دامداران برای حفاظت از این نژادها، علاوه بر حفظ تنوع زیستی کشاورزی، به حفظ این منابع ارزشمند برای نسل‌های آینده کمک می‌کند.

 

 او همچنین از اجرای پروژه‌ای با بودجه حدود ۴۰۰ هزار دلار برای حمایت از فعالان شیلات آسیب‌دیده از درگیری‌های اخیر خبر داد و افزود: این پروژه با هدف پشتیبانی از تولیدکنندگان آسیب‌دیده و احیای ظرفیت‌های فعالیت در بخش آبزی‌پروری و شیلات، با همکاری متخصصان، وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی دنبال می‌شود.

 

 نماینده فائو با تأکید بر اینکه همکاری نزدیک با نهادهای داخلی و فعالان بخش کشاورزی، اساس فعالیت این سازمان را تشکیل می‌دهد، ابراز امیدواری کرد تعامل میان متخصصان، مراکز پژوهشی، دولت و بخش خصوصی تقویت شود تا دستاوردهای علمی و تجربه‌های عملی به بهبود شرایط تولید و معیشت کشاورزان و دامداران منجر شود.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 297538
کلمات کلیدی
مهرآور خبرنگار
خبرنگار

مهرآور خبرنگار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید