• 1405/03/16 - 07:34
  • - تعداد بازدید: 52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جوجه‌ریزی بیش از ۶۰ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های باشت

مدیر جهاد کشاورزی باشت از جوجه‌ریزی ۶۰ هزار و ۵۰۰ قطعه‌ای در دو ماه اول سال جاری در سه مرغداری فعال این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سیده فاطمه حسینی گفت: در دو ماه گذشته، سه مرغداری از چهار واحد پرورش این شهرستان جوجه‌ریزی داشته اند.

 

مدیر جهاد کشاورزی باشت اظهار داشت: این اقدام نه تنها تأمین مایحتاج پروتئینی شهر را تضمین می‌کند، بلکه امکان ارسال مازاد تولیدات به سایر شهرستان‌های استان را نیز فراهم می کند.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تقاضا برای گوشت مرغ، این جوجه‌ریزی می‌تواند نقش مؤثری در بهبود وضعیت بازار و تأمین نیازهای غذایی جامعه ایفا کند.

 

این مقام مسئول بیان کرد: فعالیت این واحد‌های پرورش مرغ نقش مهمی در اشتغال زایی و تامین امنیت غذایی دارد.

  • گروه خبری : استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 269757
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد