• 1405/05/19 - 13:15
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برنامه‌ریزی راهبردی یزد و کرمان برای مدیریت زنجیره ارزش صادرات محصولات کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با تکیه بر ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن محصولات گلخانه‌ای و ۵۶ هزار تن پسته در این استان، استراتژی جدیدی با هدف توسعه همکاری‌های مشترک با استان کرمان برای تقویت زیرساخت‌های لجستیک، ایجاد خطوط حمل‌ونقل تخصصی و حضور مستمر در بازارهای متنوع صادراتی تدوین شده است.

20260809_094247

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، رئیس سازمان با تبیین توانمندی‌های استان در بخش کشاورزی، از وجود ۲ هزار و ۱۵۰ هکتار سطح زیرکشت گلخانه‌ای و ظرفیت صادراتی ۵۶ هزار تنی پسته خبر داد و تصریح کرد: یزد با برخورداری از ظرفیت ارسال روزانه بالغ بر یک‌هزار تن محصول، توانمندی قابل‌توجهی برای توسعه صادرات دارد که با هم‌افزایی با استان کرمان، این توانمندی به مزیت رقابتی پایدار در سطح منطقه تبدیل خواهد شد.

 وی با تأکید بر اینکه چالش اصلی حوزه صادرات، کمبود تولید نیست بلکه ضعف در زیرساخت‌های لجستیک و بسته‌بندی است، افزود: ایجاد شرکت حمل‌ونقل زمینی بین‌المللی ویژه محصولات کشاورزی به‌صورت مشترک میان دو استان، گامی ضروری برای نظم‌بخشی به صادرات است. همچنین، راه‌اندازی حمل‌ونقل هوایی در یکی از دو استان یزد یا کرمان برای انتقال سریع محصولات تازه، به عنوان یک ضرورت جهت جلوگیری از فسادپذیری و حفظ کیفیت محصولات در بازارهای هدف، در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد، تأمین زیرساخت‌های مدرن بسته‌بندی، برندسازی اصولی، ایجاد تنوع در بازارهای هدف و استمرار تولید را از ارکان اصلی موفقیت در صادرات دانست و ادامه داد: برای دستیابی به صادرات پایدار، نباید به بازارهای محدود اکتفا کرد؛ بلکه باید با شناسایی بازارهای جدید و حفظ استمرار در عرضه محصول، زمینه حضور مقتدرانه محصولات کشاورزی ایران در عرصه بین‌المللی را فراهم ساخت.

 وی در پایان با اشاره به لزوم یکپارچه‌سازی استانداردهای بسته‌بندی و تعیین قیمت‌های هماهنگ برای محصولاتی نظیر صیفی‌جات، پیاز، سیب‌زمینی و پسته، خاطرنشان کرد: فعال‌سازی کارگروه مشترک بین استان‌های همجوار، راهکاری کلیدی برای رفع موانع فنی است که می‌تواند ضمن ارزآوری مطلوب، پایداری تولید و امنیت اقتصادی کشاورزان را به همراه داشته باشد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان یزد
  • کد خبر : 283130
کلمات کلیدی
پرستو حاجی پور روابط عمومی یزد
خبرنگار

پرستو حاجی پور روابط عمومی یزد

تصاویر

20260809_093013 20260809_094220 20260809_093005