• 1405/07/15 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 99
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایجاد ۱۱۵ فرصت شغلی با صدور ۹ فقره جواز تاسیس طی شش ماهه نخست سال در استان لرستان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی استان با تمرکز بر تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و حمایت از ایجاد کسب‌وکارهای جدید، اقدام به صدور ۹ فقره جواز تأسیس، ۱۲ فقره موافقت اولیه با ۱۱۵ فرصت شغلی و ۸۲ مجوز در حوزه مشاغل خانگی نموده است.

photo_30344952672_x

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، نوشین زمانی‌گنجی ضمن گزارش عملکرد این مدیریت در خصوص تسهیل فرآیند صدور مجوزهای صنایع تبدیلی و غذایی در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، اظهار داشت: توسعه صنایع تبدیلی و غذایی یکی از مهم‌ترین محورهای ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، تکمیل زنجیره تولید و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان به شمار می‌رود. 

 

وی افزود: بر اساس گزارش عملکرد مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان، در شش‌ماهه نخست سال ۹ فقره جواز تأسیس برای طرح‌های مرتبط با صنایع تبدیلی و غذایی صادر شده است که زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران و ایجاد واحدهای جدید در این بخش فراهم می‌کند.

 

زمانی‌گنجی تصریح کرد: در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری و شناسایی و هدایت طرح‌های دارای ظرفیت، ۱۲ فقره موافقت اولیه برای طرح‌های صنایع تبدیلی و غذایی صادر شده است؛ اقدامی که می‌تواند گامی مؤثر در مسیر شکل‌گیری طرح‌های جدید، توسعه ظرفیت‌های فرآوری محصولات کشاورزی و جلوگیری از خام‌فروشی در استان باشد.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان بیان کرد: در بخش مشاغل خانگی در شش ماهه اول سال جاری، ۸۲ فقره مجوز مشاغل خانگی صادر شده است؛ این بخش با توجه به ظرفیت‌های موجود در مناطق مختلف استان، می‌تواند نقش مهمی در توسعه اشتغال خرد، افزایش درآمد خانوارها و فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی در حوزه فرآوری و تولید محصولات غذایی ایفا کند. 

 

وی تأکید کرد: صدور این مجوزها و موافقت‌های اولیه، علاوه بر تسهیل مسیر فعالیت سرمایه‌گذاران، در راستای سیاست‌های بخش کشاورزی برای توسعه صنایع تبدیلی، افزایش ارزش افزوده محصولات، ایجاد اشتغال، حمایت از تولید و حرکت از خام‌فروشی به سمت فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی انجام شده است.

 

زمانی‌گنجی خاطرنشان کرد: استان لرستان با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع در تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی، از ظرفیت مناسبی برای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی برخوردار است و تسهیل صدور مجوزها و حمایت از ایجاد واحدهای جدید می‌تواند نقش مهمی در بهره‌گیری بیشتر از این ظرفیت‌ها داشته باشد. 

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان لرستان
  • کد خبر : 295367
کلمات کلیدی
نگین کوگانی  لرستان
خبرنگار

نگین کوگانی لرستان