آغاز برداشت گلمحمدی از گلستانهای شهرستان دامغان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از آغاز برداشت گلمحمدی از گلستانهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، علی اصغر امامیون اظهار داشت: براشت گل محمدی از گلستانهای این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشت ماه در منطقه امیرآباد شروع و تا اواخر اردیبهشت ماه در منطقه دیباج و کلاته ادامه دارد.
وی با اشاره به تأکیدات و سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه کشت گیاهان دارویی و معطر گفت: این مهم در شهرستان دامغان یه عنوان یک اولویت پیگیری شده و در حال اجرا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اضافه کرد: شهرستان دامغان دارای 163 هکتار باغات گل است که 90 درصد از این سطح در منطقه رودبار در اراضی شیبدار کشت شده است.
امامیون با اشاره به بارندگیهای مناسب در زمان گلدهی کفت: پیشبینی میشود از گلستانهای شهرستان دامغان بیش از 160 تن گل برداشت شود.
وی با اشاره به ضرورت توجه به فرآوری محصولات گفت: در این بخش نیز در سال گذشته یک واحد کارخانه صنعتی استحصال عرقیات با مشارکت بخش خصوص در شهرک صنعتی دیباج ایجاد شده است که قابلیت تولید 100 تن گلاب را دارد.