• 1405/03/05 - 13:12
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یکپارچه‌سازی اراضی موجب جلوگیری از تغییر کاربری می‌شود

مدیرکل حفظ کاربری اراضی گفت: یکپارچه‌سازی اراضی از تغییر کاربری اراضی جلوگیری می‌کند؛ باید وضعیت موجود را حفظ و با تمام توان از اراضی کشاورزی محافظت کنیم.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان امور اراضی کشور، محسن آشتیانی صبح امروز در هشتمین نشست طرح شتابدهی به نفوذ دانش و فناوری در پایلوت‌های تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی افزود: اجرای این طرح بسیار حائز اهمیت است زیرا با اجرای طرح "هر شهرستان یک پایلوت" اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و در حدود ۲۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تجمیع و یکپارچه‌سازی شده است.

 

وی ادامه داد: انتظار داریم با استفاده از ظرفیت‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و به‌کار بستن روش‌های ترویجی و اطلاع‌رسانی، مزایای این طرح برای کشاورزان روشن شود و با اقناع آنان گام‌های مهمی در افزایش تولید و بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید برداریم.

 

نفوذ دانش و فناوری در پایلوت‌های تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی شتاب می‌گیرد

 

مدیرکل دفتر ترویج، دانش و فناوری کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این نشست گفت: نفوذ دانش و فناوری در پایلوت‌های تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی شتاب می‌گیرد.

 

مجتبی دهقانپور گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به صورت کامل آمادگی دارد که در مباحث دانشی و ترویجی طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت و از ظرفیت‌های موجود سازمان تات برای اجرای کامل این طرح استفاده کند.

 

وی افزود: اعتقاد داریم که باید رویکرد هم‌افزایی بین دو سازمان وجود داشته باشد تا این طرح به‌درستی در کشور اجرا شود.

 

مدیرکل دفتر ترویج، دانش و فناوری کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی موجب استفاده بهینه از منابع پایه کشور، به‌کارگیری روش‌های مدرن آبیاری و بهبود مکانیزاسیون کاشت، داشت و برداشت خواهد شد.

 

دهقانپور اضافه کرد: مراکز الگویی کشاورزی ایجاد شده در کشور که شش محصول مهم و استراتژیک گندم، برنج، جو، کلزا، ذرت و پنبه در آنها کشت می‌شود را می‌توان به سمت طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی سوق داد.

 

وی خاطرنشان کرد: می‌توان با هماهنگی مدیریت‌های امور اراضی و مدیریت‌های ترویج استان‌ها امکان بازدید کشاورزان از طرح‌های تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی را فراهم کرد تا ضمن اطلاع از مزایای اجرای این طرح، به تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی خود ترغیب شوند.

 

نشست طرح شتابدهی به نفوذ دانش و فناوری در پایلوت‌های تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی صبح امروز با حضور مدیرکل حفظ کاربری اراضی، سرپرست دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل، مدیرکل دفتر ترویج، دانش و فناوری کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و کارشناسان ذیربط در سازمان امور اراضی برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار سازمانها و موسسات,سازمان امور اراضی
  • کد خبر : 267790
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین
خبرنگار

روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین