• 1405/06/25 - 09:11
  • - تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رایزنی برای رونق کشاورزی گیلان/ مسیر اجرای طرح‌های بخش کشاورزی تسهیل می‌شود

در نشست بررسی مسائل و مطالبات بخش کشاورزی، آخرین وضعیت تداخل و تصحیح اراضی، طرح‌های آب و خاک و روند اجرای برخی پروژه‌های زیرساختی استان گیلان بررسی شد.

امور مجلس 1

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نشست بررسی مسائل و مطالبات بخش کشاورزی استان گیلان با حضور نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و جمعی از معاونان و مدیران وزارت جهاد کشاورزی در این وزارتخانه برگزار شد و در جریان آن، آخرین وضعیت تداخل و تصحیح اراضی، طرح‌های آب و خاک و روند اجرای برخی پروژه‌های زیرساختی در استان مورد بررسی قرار گرفت.

 

در این نشست، مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، ضمن قدردانی از اقدامات وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه‌های تخصصی این وزارتخانه در پیگیری مسائل بخش کشاورزی استان گیلان، عملکرد انجام‌شده در حوزه تصحیح اراضی را قابل قبول ارزیابی کرد و گفت: روند اقدامات صورت‌گرفته، رضایت کشاورزان را به همراه داشته و با کاهش هزینه‌های مرتبط، زمینه برای تعیین تکلیف و بهره‌برداری بهتر از اراضی کشاورزی فراهم شده است.

 

وی همچنین موضوع آب رسانی برای اراضی زراعی را از دیگر مطالبات مهم بخش کشاورزی استان عنوان کرد و بر ضرورت پیگیری و تسریع در اجرای اقدامات مرتبط با تأمین و انتقال آب برای زمین‌های کشاورزی تأکید داشت.

 

بخش دیگری از این نشست به بررسی مسائل مرتبط با تصحیح اراضی چمخاله اختصاص یافت و نماینده لنگرود ضمن طرح برخی دغدغه‌ها و مطالبات موجود، بر ضرورت رفع موانع و تعیین تکلیف این موضوع تأکید کرد.

 

در ادامه، معاونان و مدیران تخصصی وزارت جهاد کشاورزی با ارائه توضیحات و بررسی ابعاد مختلف موضوع، راهکارهای اجرایی و مسیرهای پیگیری برای حل مسائل مطرح‌شده را تشریح کردند.

 

در این جلسه، محمد قربانی قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس، جعفر گوهرگانی معاون آب و خاک، رضا افلاطونی رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، داور نامدار رئیس سازمان امور اراضی کشور و محمدجواد عسگری مدیرکل امور مجلس وزارت جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند و درباره موضوعات مطرح‌شده، دیدگاه‌ها و راهکارهای تخصصی خود را ارائه کردند.

 

در مجموع، این نشست با رویکرد حل مسئله و تسهیل امور کشاورزان گیلان دنبال و مقرر شد موضوعات مطرح‌شده، به‌ویژه در حوزه تصحیح اراضی و طرح‌های آب و خاک، از سوی مجموعه‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی پیگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 291092
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

امور مجلس 2

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید