• 1405/01/16 - 09:24
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایش و مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان رودبار

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت:به‌منظور صیانت از مزارع و مراتع شهرستان رودبار و در راستای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از طغیان آفت ملخ مراکشی، تاکنون عملیات پایش و ردیابی این آفت در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان انجام گرفته است.

پایش و مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان رودبار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،شهناز پوروکیلی اظهار کرد:به منظور صیانت از مزارع و مراتع شهرستان رودبار با حضور اکیپ‌های چهار نفره در مناطق حلاج، کارخانه پرسیت و سیلوی گندم پرهام عملیات پایش و رصد میدانی انجام شده است و در بخشی از اراضی واقع در محدوده اطراف کارخانه پرسیت نیز عملیات مبارزه با این آفت در سطح ۸ هکتار به اجرا درآمد.

وی افزود:هدف از اجرای این برنامه، بررسی میزان تراکم ملخ مراکشی، شناسایی کانون‌ها و نقاط بحرانی و برنامه‌ریزی برای اجرای اقدامات کنترلی و مقابله مؤثر با این آفت مهم کشاورزی می‌باشد.

پوروکیلی خاطرنشان کرد:اکیپ‌های پایش و مبارزه با آفات، تحت نظارت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودبار، به‌صورت مستمر مناطق مستعد را مورد رصد و پایش قرار می دهند و در صورت لزوم، نسبت به اجرای اقدامات کنترلی لازم اقدام می کنند.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 254236
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی