• 1405/01/13 - 00:48
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش بینی تولید ۱۳۰ هزارتن گندم در کهگیلویه و بویراحمد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از پیش‌بینی تولید حداقل ۱۳۰ هزار تن گندم طی سال زراعی جاری در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرام عسکری اظهار داشت: در سال جاری بارش‌های خوبی در سطح استان را شاهد بودیم و پیش بینی می شود ۱۳۰ هزار تن گندم برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: انتظار می رود ۷۰ هزار تن خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان داشته باشیم.

وی ادامه داد: برداشت گندم در استان کهگیلویه و بویراحمد هر سال از اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شد اما امسال باتوجه به سطح بالای بارش‌ها و دمای پایین هوا، احتمال می‌رود آغاز برداشت گندم به خردادماه موکول شود. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در شهرستان بویراحمد یک مرکز خرید، باشت ۳ مرکز، گچساران ۳ مرکز، کهگیلویه ۲ مرکز و چرام و بهمئی هرکدام ۱ مرکز آماده خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان هستند. 

عسکری اظهار کرد: حدود ۶۰ کمباین بومی و ۲۵۰ کمباین مهاجر برای برداشت گندم استان کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی جاری فعالیت خواهند داشت. 

وی بیان کرد: از کشاورزان عزیز خواهش می‌کنیم باتوجه به شرایط کشور، گندم‌های برداشت شده را به مراکز خرید تحویل داده و حاصل دسترنج خود را به دست دلال‌ها نسپارند. 

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 253626
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد