• 1404/09/30 - 15:52
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت ویژه بر بازار شب یلدا در گچساران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران از اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی بازار کالاهای اساسی ویژه شب یلدا در سطح این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، لیلا عطازاده با اشاره به افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی همزمان با فرارسیدن شب یلدا اظهار داشت: با توجه به افزایش خرید اقلامی نظیر مرغ، گوشت، برنج، میوه و شیرینی، طرح تشدید نظارت و بازرسی بازار در سطح شهرستان گچساران اجرا می‌شود.

وی هدف از اجرای این طرح را کنترل و تنظیم بازار، جلوگیری از گران‌فروشی و کم‌فروشی و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان عنوان کرد و افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گچساران با برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر بر بازار را به‌ویژه در روزهای پایانی فصل پاییز و آستانه شب یلدا در دستور کار قرار داده است تا آرامش و ثبات بازار حفظ شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران تصریح کرد: در قالب این طرح، بازرسان جهاد کشاورزی با همکاری دستگاه‌های نظارتی از جمله اداره صمت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف، بسیج اصناف، به‌صورت گشت‌های مشترک از بازار، واحدهای صنفی و مراکز عرضه کالاهای اساسی بازدید کرده و بر رعایت قیمت‌های مصوب، نصب برچسب قیمت، کیفیت کالاها و جلوگیری از تخلفات صنفی نظارت می‌کنند.

عطازاده با تأکید بر برخورد قاطع و قانونی با متخلفان خاطرنشان کرد: هرگونه تخلف در عرضه و فروش کالاهای اساسی بدون اغماض پیگیری شده و پرونده متخلفان جهت رسیدگی قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع خواهد شد.

  • گروه خبری : استان كهگیلویه و بویر احمد
  • کد خبر : 235212
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان   جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

فیلم ها