• 1404/12/26 - 23:15
  • - تعداد بازدید: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عشایر؛ پرچمداران همیشگی انقلاب و پاسداران عزت میهن

امام جمعه شهرستان بافت در اجتماع مردم این شهر تأکید کرد که عشایر در طول تاریخ، پیشگام دفاع از میهن و انقلاب بوده‌اند و دشمنان هرگز نتوانسته‌اند آنان را از مسیر عزت و وفاداری جدا سازند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل امور عشایری استان، در مراسم اجتماع مردم شهرستان بافت، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نوری صفا ـ امام جمعه این شهرستان ـ با تجلیل از جایگاه باشکوه عشایر، آنان را ذخایر ارزشمند انقلاب اسلامی و نماد شجاعت و پایمردی دانست. وی گفت: عشایر از سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند که مردان رشید و دلاور بسیاری در دامان خود پرورش داده‌اند.

نوری صفا با اشاره به نقش تاریخی عشایر، افزود: آنان همواره مسؤولیت‌های دشوار را بر دوش گرفته و پیشگام در جبهه‌های سخت بوده‌اند؛ پرچم انقلاب همیشه بر دوش عشایر است. وی یادآور شد که عشایر افتخارات بزرگی برای میهن آفریده‌اند و بسیاری از نامداران و قهرمانان ملی، همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، از میان همین مردمان دلیر برخاسته‌اند.

امام جمعه بافت همچنین تأکید کرد: جایگاه والای عشایر چنان است که دشمنان در طول بیش از چهار دهه تلاش کرده‌اند آنان را از مسیر انقلاب جدا کنند، اما هر بار نقشه‌شان نقش بر آب شده است. وی افزود: عشایر همواره در خط مقدم مقابله با دشمنان، مستکبران و تفرقه‌افکنان ایستاده‌اند و امید آنان را به یأس تبدیل کرده‌اند.

  • گروه خبری : استان كرمان
  • کد خبر : 250899
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان رویا رنجبرزاده