• 1402/12/21 - 12:53
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 200 تن توت فرنگی در گلخانه های چهارمحال وبختیاری

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: امسال 200 تن توت فرنگی از گلخانه های استان برداشت می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری،  شیرانی افزود: هم اکنون 8/4 هکتار از مزارع گلخانه ای این استان به کشت توت فرنگی اختصاص یافته است.

مدیر باغبانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود 19 هکتار گلخانه در استان گفت: از این تعداد سه گلخانه به کشت توت فرنگی اختصاص یافته است.

وی افزود: کاماراسو، سلوا و گاویوتا مهم‌ترین ارقام توت فرنگی است که در گلخانه‌های استان کشت می‌شود.

شیرانی با بیان این که کشت این محصول به صورت نشاء در گلخانه‌ها انجام می‌شود، گفت: تولید این محصول گلخانه‌ای سالانه 200 تن است.

وی با اشاره به این که، این محصول به استان های همجوار صادر می‌شود، گفت: توت فرنگی درشهرهای بلداجی ،هفشجان وهمچنین روستای کاکلک به صورت گلخانه‌ای کشت می‎شود که علاوه بر تامین نیاز داخل استان به استان‌های همجوار نیز صادر می‌شود.

مدیر باغبانی استان گفت: در سال جاری در راستای توسعه کشت گلخانه ها، 18هکتار گلخانه درمجتمع گلخانه بلداجی درحال پیگیری واحداث است که ازاین میزان پیش بینی می شود 50 درصد به کشت توت فرنگی اختصاص یابد که بابهره برداری ازاین گلخانه ها تولید توت فرنگی استان چندبرابر خواهد شد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان چهار محال و بختیاری,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 69234
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر