• 1402/12/21 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشاورزی رودان اقتصادی می شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان با تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص بالا بردن توان اقتصادی کشاورزان گفت: در خصوص بالابردن سطح بهره وری که شامل تجهیز سیستم آبیاری تحت فشار، پایین آمدن هزینه های تولید محصول، جایگزین کردن ارقام مرغوب با ارقام غیر تجاری، الگوی کشت جدید و صنایع فرآوری؛ از جمله اقداماتی است که تا کنون انجام شده و برخی هم در دست بررسی و اقدام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛ عباس مویدی با بیان این که کشاورزی در شهرستان رودان اقتصادی می شود، عنوان کرد: شهرستان رودان در تولید محصولات کشاورزی در استان، رتبه برتر را دارد و قطب تولید محصولات کشاورزی در هرمزگان است.

وی با اشاره به راه اندازی خوشه ها و زنجیره های تولیدی در شهرستان با کمک سپاه ناحیه رودان، افزود : دراین طرح با استفاده از ظرفیت های موجود در نیروهای بسیجی که به شغل کشاورزی مشغول هستند، خوشه های تولیدی را درست کرده و به وسلیه این خوشه ها با پشتیبانی های لازم زنجیره ای برای ورود به بازار درست خواهد شد.

این مقام مسئول اذعان کرد:توسعه کاشت گیاهان دارویی به عنوان محصولی کم هزینه در اولویت برنامه های امسال است. مویدی تصریح کرد: در این زمینه کمیته ای برای ترویج کاشت این محصولات در سطح شهرستان شکل گرفته که در کمترین هکتار بیشترین محصول تولید خواهد شد، که همه این محصول خرید تضمینی می شود.

مویدی عنوان داشت: در بحث اقتصاد مقاومتی با توجه به نیاز کشور به تولید دانه های روغنی، شهرستان رودان به ویژه در بخش رودخانه با تولید انبوه این محصول، رتبه اول را در استان کسب کرده و هممچنین در زمینه تولید گندم نیز این شهرستان رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است که امسال با برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم کاشت دانه های روغنی را در سایر بخش های رودان گسترش دهیم.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان هرمزگان,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 68344
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی