• 1404/10/29 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تحقق ۹۵ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: نیاز بازار مرغ این استان ۶۰ درصد میزان تعهد ماهانه است که از ابتدای سال تاکنون ۹۵ درصد آن به صورت میانگین انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، علی صفری با اشاره به این که تعهد استان مرکزی سه میلیون و ۱۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ماه است، افزود: آذر ماه سه میلیون و ۱۵۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که بیش از میزان تعهد بود و در مجموع از ابتدای سال تا آذر ماه به صورت میانگین ۹۵ درصد تعهد استان محقق شد.

وی با بیان این که از میزان تعهد دی ماه نیز تاکنون ۲ میلیون جوجه‌ریزی در استان انجام شده است، افزود: نیاز استان مرکزی ۶۰ درصد میزان تعهد جوجه‌ریزی است و مابقی تولید به عنوان مازاد به دیگر استان‌ها صادر می‌شود و در صورت کاهش تولید جوجه‌ریزی از میزان صادرات به خارج از استان کاسته می‌شود، اما در مایحتاج استان کمبودی ایجاد نمی‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: این استان به عنوان معین استان تهران روزانه ۱۰ تن و در مجموع ۶۰ تن در هفته صادرات مرغ دارد.

 

وی در بخشی دیگر در خصوص تاثیر آزادسازی قیمت‌ها تصریح کرد: فاصله زمانی بین خریداری نهاده از بازارگاه تا رسیدن محصول وجود دارد که ناهماهنگی‌های موجود به عنوان دوره گذار طرح است و به مرور بازار عرضه و تقاضا متعادل و این موارد اصلاح می‌شود.

صفری اظهار کرد: تامین نقدینگی توسط تولیدکننده از جمله چالش‌های شروع اجرای این طرح است که به مرور این مشکل رفع می‌شود، اما برای کمک به تولیدکننده تا زمان به تعادل رسیدن بازار کمک‌هایی در نظر گرفته شده است.

وی در خصوص نظارت بر قیمت‌ها نیز عنوان کرد: با توجه به آزادسازی قیمت‌ها نباید هیچ نظارتی وجود داشته باشد، اما برای تعادل‌بخشی به بازار هماهنگی‌هایی برای تعیین نرخ مرغ با مشورت اتحادیه انجام و نرخ به صورت روزانه اعلام می‌شود.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان مرکزی
  • کد خبر : 239432
کلمات کلیدی
جمیله  شکرایی
خبرنگار

جمیله شکرایی