• 1404/09/02 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح‌های عمرانی و آبیاری در روستاهای خمین با اعتبار ۲۵۲ میلیارد ریال

مدیر جهادکشاورزی خمین گفت: مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی و آبیاری در روستاهای این شهرستان با صرف اعتباری بالغ بر ۲۵۲ میلیارد و ۲۶ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی، استانی و ستاد بحران در حال اجرا است.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ،احمدرضا جعفری افزود: لایروبی و احداث کانال‌های آبیاری در روستاهای فرج‌آباد، سیان علیا، بهدشت، ورچه، سوک، فرنق، مزراع، کاظم‌آباد، برفیان، قشلاق سادات، لکان، آشیانه علیا، علی‌آباد صمصام، دهنو، مهدی‌آباد و دره به طول هفت هزار و ۴۵۰متر با اعتبار ۷۴ میلیارد و ۲۵۹ میلیون ریال انجام می‌شود.

وی ادامه داد: احداث کانال آبیاری در روستاهای رازان، خوگان، نصرآباد و خیزاب به طول ۲ هزار و ۷۵۰ متر با اعتبار ۶۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در دست اجرا است.

رئیس جهادکشاورزی خمین اظهار کرد: اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار در روستاهای کنده‌ها و اسفنجه در سطح ۸۸ هکتار با اعتبار ۵۲ میلیارد و ۶۳۷ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی صورت می‌گیرد.

جعفری گفت: انتقال آب با لوله در روستای اسفنجه در سطح ۷۴ هکتار با اعتبار ۲۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال و همچنین اجرای طرح انتقال آب در روستاهای خوگان، خیرآباد و پشتکوه به طول ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۲۳ میلیون ریال در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: احداث جاده بین مزارع در روستای قورچی‌باشی به طول ۲ هزار متر با اعتبار ۱۹ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال نیز در دستور کار قرار دارد.

جعفری خاطرنشان کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های کشاورزی، افزایش بهره‌وری منابع آب و حمایت از کشاورزان منطقه اجرا می‌شود.

  • گروه خبری : استان مرکزی
  • کد خبر : 231246
کلمات کلیدی
جمیله  شکرایی
خبرنگار

جمیله شکرایی