• 1402/12/21 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قیمت گذاری 710 قطعه زمین آمل در کمیسیون تقویم اراضی

مدیر جهاد کشاورزی آمل از قیمت گذاری و بررسی 710 پرونده در کمیسیون تقویم این شهرستان در سال 1399 خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مازندران، سید حسین اسلامی گفت: 710 پرونده کمیسیون تقویم زمین از ابتدای سال 99 تاکنون در شهرستان آمل بررسی شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده های اراضی با حضور اعضا که شامل مدیر جهاد کشاورزی، نماینده فرماندار و نماینده اداره امور افتصادی و دارایی شهرستان آمل است، برگزار می شود، افزود: برای بررسی دقیق و بازنگری پیرامون نحوه ارزیابی و قیمت گذاری اراضی، واقعی کردن قیمت‌ها و رعایت حقوق متقابل مردم و دولت باید مدنظر قرار گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل بیان کرد: از 710 پرونده مطرح شده در این جلسه، 25 مورد کاربری مجاز به مساحت 12 هزار و 600 مترمربع و 685 پرونده غیرمجاز به مساحت 182 هزار مترمربع بوده است.

اسلامی با بیان اینکه جهاد کشاورزی، وظیفه تضمین و تأمین امنیت غذایی جامعه را عهده‌دار است، خاطرنشان کرد: این مدیریت با قاطعیت با افرادی که به طور غیرمجاز اقدام به ساخت و ساز غیرقانونی در زمین‌های کشاورزی می‌کنند، برخورد قانونی می کند.

وی خاطرنشان کرد: اکیپ‌های سامانه 131 با تلاش و گشت‌زنی مستمر در عرصه‌های کشاورزی شهرستان، تغییر کاربری های غیرمجاز را شناسایی و با صدور اخطاریه، عملیات ساخت و ساز را متوقف می کنند.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 114570
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر