• 1402/12/21 - 07:26
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قلع و قمع 39 دیوارکشی غیرمجاز در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع 39 مورد دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی گفت: به دنبال وقوع 39 فقره دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستاهای اسکی محله، میانرود، اوجی آباد و سعدین کلا بخش مرکزی شهرستان آمل که قصد احداث ویلا در قالب شهرک سازی را داشتند، با پیگیری های اداری مرکز جهاد کشاورزی رودبار هرازپی و اجرای تبصره 2 ماده 10 موضوع توسط واحد حقوقی و اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی، دادستانی آمل، نیروی انتظامی، بخشداری و دهیاری قلع و قمع شد.

وی با اشاره به انجام دهگردشی های مستمر توسط اکیپ دهگردشی این مدیریت، تصریح کرد: پس از ارایه موارد قانونی از سوی مسوولین و کارشناسان ذیربط این مدیریت مبنی بر اینکه اقدامات دیوارکشی غیرمجاز بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی مغایر با قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها و اصلاحی آن است، 39 فقره دیوارکشی در زمین های کشاورزی اسکی محله، میانرود، اوجی آباد و سعدین کلا قلع و قمع و 7 هزار و 700 مترمربع زمین کشاورزی به چرخه تولید برگشت.

این مسوول خاطرنشان کرد: حفظ و حراست از بستر تولید محصولات کشاورزی، ماموریت و خط قرمز جهاد کشاورزی است و این نهاد دست در دست سایر نهادهای ذیمدخل با هرگونه دست اندازی به اراضی زراعی و باغی مبارزه خواهد کرد.

وی در خاتمه گفت: جهاد کشاورزی با هر‌گونه ساخت ‌و ‌ساز غیرمجاز در زمین های کشاورزی که منابع تامین‌کننده امنیت غذایی جامعه را تهدید کند، طبق قانون برخورد خواهد کرد.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 112879
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر