• 1404/09/09 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تیموری‌یانسری خبر داد:

صادرات ۱۴۴۹ محموله کیوی، نارنگی و پرتقال از مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات ۱۴۴۹ محموله میوه شامل کیوی، نارنگی و پرتقال با وزنی بیش از ۲۹ هزار تن به کشورهایی مانند هند و سایر مقاصد در هشتم آذرماه خبر داد و این اقدام را نمادی از تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، اسداله تیموری یانسری از صادرات گسترده میوه‌های استان تا تاریخ ۸ آذر ۱۴۰۴ خبر داد.

وی گفت: صادرات کیوی در این تاریخ شامل ۲۴۶ محموله به وزن ۵۴۷۳.۸۰ تن به کشور هند و ۳۷۰ محموله به وزن ۷۴۶۵.۵۲ تن به سایر کشورها بوده است.

 

وی افزود: در مجموع، ۶۱۶ محموله کیوی به وزن ۱۲,۹۳۹.۳۱۹ تن از مازندران صادر شده است.

 

تیموری یانسری گفت: در صادرات نارنگی نیز ۳۹۳ محموله به وزن ۷۸۲۷.۲۸۵ تن به بازارهای جهانی ارسال گردید.

 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران افزود: همچنین، صادرات پرتقال با ۴۴۰ محموله به وزن ۸۹۳۱.۳۶۵ تن محقق شده است.

 

تأکید بر نقش کلیدی صادرات در اقتصاد ملی:

 

اسداله تیموری یانسری در پایان با تأکید بر نقش راهبردی صادرات غیرنفتی، اظهار داشت: این حجم از صادرات محصولات باغی مازندران، گواه عینی و محکمی بر تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است. توسعه صادرات نه تنها باعث رونق تولید و افزایش درآمد کشاورزان شده، بلکه در ایجاد اشتغال پایدار در بخش‌های مختلف از باغداری تا حمل‌ونقل و خدمات نقش بسزایی ایفا می‌کند. این مسیر، توسعه پایدار کشاورزی را به همراه دارد و استان مازندران را به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تامین امنیت غذایی و توسعه صادرات غیرنفتی کشور در عرصه بین‌الملل تثبیت می‌کند.

 
 
 
  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 232005
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی