جوجه ریزی ۲۹ میلیون و ۱۲۷ هزار قطعهای واحدهای مرغ گوشتی شهرستان آمل
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی آمل از جوجهریزی ۲۹ میلیون و ۱۲۷ هزار قطعهای در واحدهای مرغ گوشتی در سال ۱۴۰۴ این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان مازندران، هادیزاده مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: طبق بررسی های به عمل آمده، بیش از ۲۹ میلیون و ۱۲۷ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان در سال ۱۴۰۴ صورت گرفت.
هادیزاده اضافه کرد: اتخاذ سیاستهای صحیح و به موقع معاونت امور دام سازمان مبنی بر تقویت زنجیره ها، افزایش ظرفیت جوجه ریزی واحدهای تحت پوشش زنجیره و کاهش قابل توجه هزینه های تولید، صدور به موقع مجوز تک دوره ای واحدهای فاقد مجوز، تسهیل و تسریع دریافت نهاده های خریداری شده از بازارگاه و ... منجر به رشد قابل توجه نرخ جوجه ریزی و ثبات بازار در سال ۱۴۰۴ گردید.