• 1404/07/13 - 19:43
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیریت جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی:

توزیع ۳۵ تن جو دامی با نرخ مصوب دولتی در سوادکوه شمالی

در راستای حمایت از تولیدکنندگان و تنظیم بازار،۳۵ تن جو دامی با قیمت مصوب دولتی بین دامداران شهرستان سوادکوه شمالی توزیع شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران،  مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اعلام این خبر گفت: به منظور حمایت از تولیدکنندگان و جلوگیری از نوسانات قیمت در بازار نهاده‌های دامی، این میزان جو با نرخ مصوب دولتی در اختیار تعاونی‌های دامداران شهرستان قرار گرفت.

 

وی افزود: این اقدام با هدف رفع نیاز واحدهای دامداری شهرستان به نهاده‌های اصلی و کاهش هزینه‌های تولید انجام شده است. از این میزان، ۱۰ تن در منطقه لفور توزیع گردید.

 

بنا بر این گزارش، فرآیند توزیع جو دامی با نظارت دقیق جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی انجام شد تا از توزیع عادلانه و جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی اطمینان حاصل شود.

 

توزیع نهاده‌های دامی با قیمت مصوب دولتی به عنوان گامی مهم در جهت حمایت از تولیدکنندگان و ایجاد ثبات در بازار محصولات دامی محسوب می‌شود. مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی در تلاش است تا با تداوم این روند، زمینه را برای توسعه پایدار بخش دامپروری در منطقه فراهم آورد.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 215394
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی