• 1404/09/09 - 14:25
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خبر داد:

توزیع ۳۰۸ کیلوگرم بذر برای کشت ۸۹ هکتار کلزا در بابل؛ گامی برای خودکفایی دانه‌های روغنی

مدیر جهاد کشاورزی بابل، از سطح کاشت دانه روغنی کلزا در سطح ۸۹ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، شهیدی‌پور معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: با انعقاد قرارداد کلزا در سطح ۸۴ هکتار، بذور ارقام ظفر و هایولا ۵۰، مجموعا به میزان ۳۰۸ کیلو در این شهرستان توزیع شده است و ۵ هکتار نیز با استفاده از بذور خودمصرفی زیر کشت کلزا رفته است و سطح سبز این محصول در شهرستان تاکنون ۷۵ هکتار می باشد. وی بیان نمود: این اقدام در راستای اجرای برنامه‌های الگوی کشت و توسعه کشت‌های پاییزه انجام گرفته است.

 

شهیدی پور با اشاره به اهمیت کشت پاییزه کلزا اظهار داشت: کلزا یکی از محصولات استراتژیک و مهم کشور است و توسعه کشت آن می‌تواند بی‌نیازی کشور از واردات دانه‌های روغنی را به دنبال داشته باشد.

 

وی گفت: تاکنون ۳۳ تن کود یارانه‌ای از انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه از طریق صدور حواله الکترونیکی در سامانه پایش کودی بین کلزاکاران توزیع گردیده است.

 

این مقام مسئول افزود: کارشناسان مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان با نظارت مستمر بر روند کشت، آماده ارائه راهنمایی‌های لازم در زمینه مدیریت تغذیه، بررسی عوامل خسارتزای این محصول به کشاورزان هستند.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 232054
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی