• 1405/04/22 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تسریع در فرآیند صدور مجوزهای واحدهای دام و طیور مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، از برگزاری نشستی تخصصی با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی خبر داد و گفت: این جلسه با هدف هم‌افزایی بین‌بخشی، رفع موانع اجرایی و تسریع در فرآیند صدور مجوز واحدهای دام و طیور استان تشکیل شده است.

IMG_9873

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان مازندران، نشست تخصصی بررسی، تعیین تکلیف و تسریع در فرآیند صدور مجوز واحدهای دام و طیور استان، به ریاست اسداله تیموری‌یانسری، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با حضور سید ماکان موسوی مشاور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صدور پروانه‌ها، نمایندگان سازمان دامپزشکی، نمایندگان سازمان نظام دامپزشکی و امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی استان و مدیران ادارات‌ دستگاه‌های اجرایی وابسته، در محل این سازمان برگزار شد.

 

تیموری‌یانسری در این نشست با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی بین‌بخشی و رفع موانع اجرایی، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه، تسهیل در فرآیند بررسی پرونده‌ها و ایجاد وحدت رویه در صدور مجوزهای مرتبط با واحدهای تولیدی دام و طیور است. وی افزود: در این جلسه، پرونده‌های مربوط به واحدهای دارای مجوز، فاقد مجوز و همچنین موارد دارای مصوبه، بصورت تخصصی بررسی شد و راهکارهای قانونی و اجرایی برای تسریع در تعیین تکلیف آن‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به محورهای اصلی این نشست، تصریح کرد: کاهش زمان رسیدگی، شفاف‌سازی فرآیندها، هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مسئول و پرهیز از موازی‌کاری اداری از اولویت‌های ماست. همچنین حمایت از تداوم فعالیت واحدهای تولیدی، صیانت از سرمایه‌گذاری انجام‌شده در بخش دام و طیور، کمک به ساماندهی واحدها در چارچوب ضوابط و مقررات و فراهم‌سازی بستر مناسب برای تسهیل صدور پروانه‌ها، از مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.

 

وی خاطرنشان کرد: در ادامه، روند رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با واحدهای دامپروری و مرغداری، به‌ویژه پرونده‌های دارای موانع اداری و فنی، بررسی شد و حاضران بر لزوم همراهی و تعامل مؤثر همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای حل مسائل موجود و حمایت عملی از تولیدکنندگان استان تأکید کردند.

 

تیموری‌یانسری در پایان با بیان اینکه این نشست در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تسهیل فضای کسب‌وکار، رفع موانع تولید، حمایت از سرمایه‌گذاران و تسریع در فرآیندهای قانونی برگزار شده است، تأکید کرد: مقرر شد هماهنگی‌های لازم برای پیگیری و تعیین تکلیف سریع‌تر پرونده‌ها با جدیت دنبال شود.

  • گروه خبری : استان مازندران
  • کد خبر : 277855
یاسر محمودی برنتی
خبرنگار

یاسر محمودی برنتی

تصاویر

IMG_9719 IMG_9709 IMG_9736 IMG_9726 IMG_9717 IMG_9745 IMG_9750 IMG_9743 IMG_9754 IMG_9751 IMG_9747 IMG_9757 IMG_9764 IMG_9779 IMG_9790 IMG_9758 IMG_9799 IMG_9806 IMG_9821 IMG_9832 IMG_9837 IMG_9855 IMG_9860 IMG_9874