• 1403/07/28 - 13:32
  • - تعداد بازدید: 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۱۸۰۰ هکتار باغ انار در کوهدشت/۳۰ تن در هر هکتار تولید می‌شود

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام تولید میانگین حداقل ۳۰ تن انار در هر هکتار از باغات کوهدشت، رعایت بهداشت تمام باغات انار منطقه سیاب را عامل کاهش خسارت کرم گلوگاه معرفی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از جهاد کشاورزی استان لرستان، کیانی فر با  اشاره به میزان انار تولیدی لرستان، گفت: سطح کل باغات انار این استان حدود ۳۵۰۰ هکتار است.

او اضافه کرد: ۳۱۰۰ هکتار از باغات لرستان بارور و مابقی غیربارور است و میزان تولید انار در باغات این استان به بیش از ۷۵ هزار تن در هر سال می‌ رسد.

مدیر باغبانی  جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: دو هزار نفر بهره‌ بردار انار در این استان هستند و بیشترین سطح باغات انار  با بیش از هزار هکتار در منطقه تنگ  سیاب است.

کیانی‌ فر  تأکید کرد: نبود یک اتحادیه منسجم و هدفمند بزرگ‌ ترین مشکل بهره‌ برداران انار در کوهدشت است و اگر این اتحادیه تشکیل شود بسیاری از مشکلات تولید، بازار فروش، صادرات و صنایع تبدیلی رفع می‌ شود.

او شرح داد: اتحادیه باغداران انار توسعۀ صنایع فراوری خانگی را به‌ دنبال دارد و این اتحادیه محصولات را با شناسایی بازارهای صادراتی  با یک برند مشخص صادر می‌ کند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با بیان وجود آفت کرم گلوگاه در باغات انار سیاب کوهدشت اعلام کرد: این آفت یک آفت جهانی است که در این باغات وجود دارد و رعایت بهداشت باغ کاهش خسارت کرم گلوگاه انار را به‌ دنبال دارد.

کیانی‌ فر توضیح داد: کاهش خسارت کرم گلوگاه با هماهنگی و همکاری مدیریت حفظ نباتات بر اساس فصل انجام می‌ شود و کشاورزان باید در کلاس‌ های آموزشی شرکت کنند.

او با اعلام اینکه باغداران باید میوه‌ های آلوده را جمع‌ آوری و در زیر خاک دفن کنند تا لارو حشره کرم گلوگاه از بین برود، تأکید کرد: اگر بهداشت یک باغ هم رعایت نشود، باز آلودگی   باغات به کرم گلوگاه وجود دارد.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: انارهای باقی‌ مانده روی درختان بعد خزان باید در فصل زمستان جمع‌ آوری شود تا احتمال سرایت کرم گلوگاه کاهش یابد و باغات انار دچار خسارت نشود.

کیانی‌ فر  با بیان اینکه میزان عملکرد انار در شرایط مختلف متفاوت است، اعلام کرد: میانگین حداقل ۳۰ تن انار در هر هکتار از باغات کوهدشت تولید می‌ شود.

او یادآور شد: شرایط و میزان تولید در باغات انار به کشاورز، میزان آب، شرایط آب‌ وهوایی،   میزان عملیات داشت و مراقبت از باغات بستگی دارد.

  • گروه خبری : استان لرستان
  • کد خبر : 185787
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان طاهره شفیعی
خبرنگار

روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان طاهره شفیعی

تصاویر