• 1403/06/11 - 11:01
  • - تعداد بازدید: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین:

۹۸۰ بازدید از واحدهای صنفی استان قزوین

مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: طی هفته گذشته ۹۸۰ مورد بازدید از واحدهای صنفی در سطح استان قزوین انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، جمشید خدایاری گفت: این بازرسی ها توسط چهار تیم در دو شیفت با همکاری بازرسان صمت و بسیج اصناف از واحدهای نانوایی، سوپر مارکت ها، کارخانه های تولید آرد، مرغ فروشی ، قصابی و کشتارگاه های مرغ انجان شده است.
خدایاری بیان داشت : در بازرسی از ۴۸۵ نانوایی بازدید شده که برای ۵۶ واحد به دلیل گرانفروشی، عدم رعایت ساعت کاری، عرضه خارج از شبکه، عدم رعایت دستورالعمل اخطار صادر شده از سوی تعزیرات پس از گران فروشی و تداخل صنفی پرونده تعزیراتی تشکیل شد. 
وی بیان داشت همچنین امروز طی بازدید از یک نانوایی در آقابابا از توابع شهرستان قزوین ۲۳ کیسه آرد بربری در یک واحد نانوایی لواش کشف و ضبط شد. 
به گفته وی، از ۲۲۵ واحد قصابی و مرغ فروشی بازدید شده ، ۱۵ واحد صنفی مختلف به دلیل عدم نصب نرخ نامه، گرانفروشی و اختلال در بازار به سازمان تعزیرات معرفی شدند. 
به گفته وی همچنین در جریان ۲۷۵ بازدید از سایر واحدهای صنفی، برای ۱۹ واحد صنفی متخلف از جمله سوپر مارکت و مواد پروتئینی، به جهت گرانفروشی، عدم نصب نرخنامه و تداخل صنفی پرونده تشکیل شد.
  • گروه خبری : استان قزوین
  • کد خبر : 182500
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند

تصاویر