• 1402/12/21 - 09:18
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کشاورزی در شرایط کنونی فعالیتی پر ریسک است

معاون اقتصادی استانداری قزوین گفت: در شرایط کنونی کشاورزی با تهدیداتی که در حوزه های حمله آفت ها دارد فعالیتی پر ریسک است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین، منوچهر حبیبی در جلسه بررسی وضعیت آفت زنجره مو که عصر شنبه با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در سالن جهاد قزوین برگزار شد اظهارداشت: کشاورزی در شرایط کنونی با تهدیداتی که دارد به یک کار پر ریسک تبدیل شده است.

وی افزود: هنوز از آفت مگس زیتون خلاص نشده ایم که امروز با آفت تاکستانها مواجه شده ایم و باید به سرعت برای آن چاره‌اندیشی کنیم.

معاون اقتصادی استانداری قزوین یادآورشد: معمولا استان‌هایی که قطب کشاورزی هستند با تهدیدات بیشتری روبرو می شوند و قزوین نیز در این راستا با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و تعدد محصولات هم گاهی به افزایش تهدیدات منجر می‌شود.

وی گفت: موضوع آفت ها در بخش کشاورزی ملی است و باید با کمک اعتباری کشوری برای مقابله با آن وارد کار شد تا کشاورزان هم انگیزه مشارکت را دشاته باشند.

حبیبی تصریح کرد: سرمازدگی، خشکسالی، آفتها در بخش کشاورزی همواره نگرانی مسئولان را بدنبال دارد و امروز با آفت زنجره مو بخشی از تاکستانها در معرض تهدید است که باید برای آن تدبیر کنیم.

معاون عمرانی استانداری قزوین اظهارداشت: باید با کمک کارشناسان، کشاورزان و ارائه طرح های تاثیرگزار در مقابله با آفتها به نوعی عمل کنیم تا در سالهای آینده دچار بحران‌های دیگر نشویم.

حبیبی با ارائه دیدگاه‌های کارشناسی در مقابله با آفت در تاکستانها اضافه کرد: مبارزه با این آفت باید علمی و کارشناسی باشد، و برای مقابله لازم است عزم ملی و جهادی وجود داشته باشد تا به نتیجه برسیم.

وی گفت: آفت ها در بخش کشاورزی یک موضوع ملی است و باید با سرعت عمل در این حوزه بتوانیم کارهای کوتاه مدت و بلند مدت را اجرایی کنیم که در این راستا به گفته کارشناسان لازم است قطع کردن سرشاخه ها، بیل زدن بسرعت عملیاتی شود.

حبیبی اظهارداشت: با اقدامات پیشگیرانه و ترویج اقدامات آموزشی توسط رساانه ها باید فرهنگ سازی کنیم تا کشاورزان با راههای مقابله با آفت آشنا شوند و در طرح ها مشارکت کنند.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قزوین,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 72921
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی