• 1403/10/30 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شناسایی ۵۶ واحد صنفی متخلف در استان قزوین

مدیربازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین از شناسایی ۵۶ واحد صنفی متخلف در استان قزوین طی یک هفته گذشته خبرداد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین جمشید خدایاری افزود: در جریان بازرسی در سطح استان از ۷۲۸ واحد صنفی و تولیدی طی یک هفته گذشته ۵۶ واحد متخلف شناسایی و برای تشکیل پرونده به تعزیزات حکومتی معرفی شدند.
 به گفته وی واحدهای متخلف شامل ۳۰ واحد نانوایی، ۸ مرغ فروشی، یک واحد آجیل فروشی، شش میوه فروشی، ۵ سوپر مارکت، ۴ لبنیاتی و دو قصابی است.
خدایاری یادآور شد: بازرسی از واحد های عرضه و تولید سم کشاورزی سطح استان بهمراه سازمان حفظ نباتات کشور، بازرسان وزارت جهاد کشاورزی و پلیس امنیت اقتصادی صورت گرفت .
وی افزود: بازرسی از این واحدها در قالب چهار گروه نظارت برکالاهای اساسی و کشت مشترک با دستگاه های اداره کل تعزیرات، صنعت و معدن،  بسیج اصناف صورت گرفت و این بازرسی ها به صورت مستمر و پیوسته نیز ادامه دارد.
 مدیربازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین اضافه کرد: بیشترین تخلفات صورت گرفته از سوی واحدهای صنفی مربوط به گران فروشی، کم فروشی، توزیع خارج از شبکه، اجبار به خرید، درج نکردن قیمت کالا و تداخلات صنفی بوده است.
  • گروه خبری : استان قزوین
  • کد خبر : 191799
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند