• 1404/06/23 - 08:46
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی

شناسایی ۱۵ واحد صنفی متخلف در مانور نظارت بر کالاهای اساسی در قزوین

در جریان مانور سراسری نظارت بر بازار کالاهای اساسی در استان قزوین، ۱۵ واحد صنفی متخلف شناسایی و پرونده تعزیراتی برای آن‌ها تشکیل شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ، علی اسفندیاری، سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی این سازمان، با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح سراسری نظارت و بازرسی بر کالاهای اساسی و با تمرکز بر عرضه مرغ گرم از درب مرغداری تا محل عرضه، بازرسان سازمان جهاد کشاورزی از ۷۵ واحد صنفی در سطح استان بازدید کردند که در نتیجه آن، ۱۵ واحد متخلف شناسایی شدند.

وی افزود: با توجه به اهمیت کالاهای اساسی در معیشت مردم، هرگونه تخلف در حوزه عرضه و توزیع این کالاها، به ویژه مرغ، با برخورد جدی و قانونی مواجه خواهد شد.

این مانور با هدف کنترل و نظارت بر بازار و جلوگیری از تخلفات احتمالی در عرضه کالاهای اساسی انجام شده است.

سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اعلام کرده است که بازرسی‌ها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

  • گروه خبری : استان قزوین
  • کد خبر : 212239
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند

تصاویر